Yunanistan Kosova Bahis Tahmini 14.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri B Grubu 8. Maçında son sırada yer alan Kosova deplasmanda, Yunanistan’a konuk olacak. Mücadelenin saat 22.45’te başlayacağını belirtelim.

Yunanistan ve Kosova arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Yunanistan kazanır 1.70, beraberlik 3.75, Kosova kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış.

Yunanistan Evinde Kaybetti

Yunanistan, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği İspanya karşısında puan alamadı. Rakibine 1-0 kaybeden Yunanistan, 3. Sıradaki yerini korudu ve grupta iddiası kalmadı. İspanya’ya 1-0 kaybettiler ve grupta 2. Mağlubiyetini yaşadılar. 9 puan ile 3. Sırada yer alan Yunanistan, ilk 5 maçta mağlubiyet yaşamamıştı ama son 2 maçtan da puan çıkartamadılar. Hal böyle olunca gruptan çıkma şansları da kalmamış oldu.

Kosova Zayıf Halka

Kosova’nın grupta herhangi bir iddiası bulunmuyor. Oynadıkları 7 karşılaşmada sadece 4 puan toplayabilen Kosova, son sırada yer alıyor. Tek galibiyetini Gürcistan karşısında alan Kosova, Ekim ayında oynadığı 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı. İsveç’e 3-0, Gürcistan’a ise 2-1 kaybettiler. Grupta son sırada yer almayı garantileyen Kosova, son 4 maçından ise sadece 1 puan çıkartabildi. Bu hafta konuk olacakları Yunanistan deplasmanında da işleri zor.

Maç Bilgileri

Yunanistan – Kosova Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Karaiskakis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Yunanistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Yunanistan’ın muhtemel kadrosu: Vlachodimos, Bakakis, Stafylidis, Hatzidiakos, Giannoulis, Bakasetas, Galanopoulos, Pavlidis, Mantalos, Kourbelis, Limnios

Kosova'nın ilk 11’i Belli mi?

Kosova’nın muhtemel kadrosu: Arianet Muric, Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Kololli, Dresevic, Hadergjonaj, Celina, Berisha, Rashica, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

İki takımında hiçbir iddiası yok ama arada kalite farkı var. Yunanistan’ın rahat kazanması gereken bir maç.

İddaa Oranı: H1, Oran 2.70

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.95

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kosova, sürpriz yaptı. Yunanistan deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar.