Cebelitarık Letonya Bahis Tahmini 16.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri I Grubu 10. Maçında Letonya deplasmanda, Cebelitarık’a konuk olacak. Karşılaşma saat 22.45’te oynanacak. Mücadelenin Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Cebelitarık ve Letonya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Cebelitarık kazanır 9.50, beraberlik 4.75, Letonya kazanır ise 1.38 olarak açıklanmış.

Cebelitarık 40 Gol Yedi 

Cebelitarık, grubun en zayıf takımı. Elemelerin başından bu yana grupta 9 karşılaşmaya çıkan Cebelitarık, bu karşılaşmalarda puan alma başarısı gösteremedi. 3 gün önce deplasmanda Türkiye’ye konuk olan Julio Ribas’ın ekibi, sahadan 6-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 9 karşılaşmada kalesinde tam 40 gol gören Cebelitarık, eleme gruplarının en fazla gol yiyen takımlarından biri. Bu hafta grubun son maçında Letonya’yı konuk edecek Cebelitarık’ın yine puan alması beklenmiyor.

Letonya’nın İddiası Yok 

Letonya’nın grupta herhangi bir iddiası bulunmuyor. 3 gün önce Norveç’e konuk olan Letonya, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Roberts Ozols’un üstün performansı ile Norveç’ten puan almayı başaran Letonya, puanını 6’ya yükseltti. 1 galibiyet ve 3 beraberlik alan Letonya, grupta 5. Sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Cebelitarık’ı grubun ilk maçında 3-1 mağlup etmişlerdi. Letonya, yine maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Maç Bilgileri

Cebelitarık – Letonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Victoria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Cebelitarık'ın ilk 11’i Belli mi?

Cebelitarık’ın muhtemel kadrosu: Coeling, Chipolina, Sergeant, Chipolina, Barnett, Mouelhi, Britto, Badr Hassan, Walker, De Barr, Casciaro.

Letonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Letonya’nın muhtemel kadrosu: Steinbors, Maksimenko, Oss, Dubra, Jurkovkis, Grjanznovs, Savalnikes, Uldirsis, Kamess, Ikaunikes, Fjodorovs

İddaa Tahmini

Cebelitarık, elemelerin en zayıf takımı. 9 karşılaşmada tam 40 gol yediler. Letonya, maçın favorisi. Cebelitarık karşısında farklı kazanırlar.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.85

Best10 Oranı: H2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Letonya, beklediğim gibi bir galibiyet aldı. Cebelitarık deplasmanında geriye düştüler ama yine de kazanmayı başardılar.