Young Boys Atalanta Bahis Tahmini 23.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 5. Maçında Young Boys evinde, Atalanta ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Young Boys ve Atalanta arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Young Boys kazanır 3.80, beraberlik 3.95, Atalanta kazanır ise 1.96 olarak açıklanmış.

Young Boys Son Sırada

Young Boys’un grupta tek galibiyeti var. Grubun ilk maçında iç sahada konuk ettikleri Manchester United’ı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Bu galibiyetin ardından üst üste 3 mağlubiyet yaşayan Young Boys, grupta son sırada yer alıyor. Hafta sonu ise İsviçre Süper Ligi’nde konuk oldukları Grasshoppers deplasmanından ise 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Atalanta’yı konuk edecek Young Boys’da Mohamed Carama’nın sakatlığı sürüyor.

Atalanta Kazanmak İstiyor

Atalanta’nın grupta 1 galibiyeti bulunuyor. Gruptan sadece Young Boys karşısında kazanabildiler. Grupta oynadıkları 4 maçta 5 puan toplayan Gian Pierro Gasperi’nin öğrencileri bu hafta deplasmanda Young Boys’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta ise İtalya Serie A’da Spezia’yı konuk eden Atalanta rakibini 5-2 mağlup etti ve yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Atalanta’da maç öncesinde Hans Hateboer ve Robins Gosens’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Young Boys – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wankdorf Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Young Boys’da Mohamed Carama’nın sakatlığı sürüyor.Atalanta’da maç öncesinde Hans Hateboer ve Robins Gosens’in sakatlıkları bulunuyor.

Young Boys’un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: David von Ballmoos, Camara, Zesiger, Garcia, Seirro, Ngamaleu, Lauper, Hefti, Meschack, Siebatcheu, Mambimbi

Atalanta'nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Zappacosta, Luis Palomino, Maehle, Merih Demiral, Malinovskyi, Freuler, Roon, Pasalic, Koopmeiners, Zapata.

İddaa Tahmini

Youngs Boys’un işi kolay değil. İlk maçta Atalanta’ya deplasmanda kaybettiler. Atalanta, son haftalarda formda. Young Boys deplasmanında da kazanırlar ve gruptan çıkma umutlarını son maça taşırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.96

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 6 golün atıldığı karşılaşmada kazanan çıkmadı. İki takımda sahadan 1’er puan ile ayrıldı.