Günün İddaa Kupon (2) 01.12.2021

Fransa Ligue 1’de 16. hafta heyecanı yaşanırken, 1 Aralık Çarşamba günü fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Rennes – Lille: KGVAR, 1.61 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Rennes ile Lille‘in, 1 Aralık Çarşamba günü vereceği 3 puan mücadelesi beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 23:00‘te start alacak Fransa Ligue 1′in 16. hafta mücadelesine Roazhon Park Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Ligue 1’in 15. haftasında konuk olduğu Lorient deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Rennes, Milli ara dönüşü son 2 sınavından 2-0’lık galibiyetlerle çıkmayı başarırken, harika Ligue 1 performansına hız kesmeden devam etti. Son 9 haftadan namağlup çıkmayı başaran Rennes, bu süreçten 7 galibiyet, 2 beraberlik alırken, lider PSG’nin en yakın takipçisi olmayı başardı. 28 puanla 2. sırada yer alan ev sahibi, lider ile puan farkını 12’ye indirmeyi başardı. İyi hücum performansının yanı sıra, savunmada da harikalar yaratan Bruno Genesio’nun öğrencileri için son 9 haftanın en formda takımı diyebiliriz. Lille, Milli ara dönüşü iyi Şampiyonlar Ligi, kötü Fransa Ligue 1 performansını sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi g Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran konuk ekip, Fransa Ligue 1 sahnesinde ise 13. sıraya kadar geriledi. Son 6 haftanın tamamında puan kaybeden Jocelyn Gourvennec’in öğrencileri, Milli ara dönüşü devler sahnesinde Salzburg’u 1-0 mağlup etmeyi başarırken, Fransa Ligue 1’de ise Monaco ve Nantes ile berabere kaldı. 15 haftadan sadece 4 galibiyet çıkarabilen Lille, son şampiyon unvanıyla başladığı sezonda, yeni hocası Gourvennec ile bir türlü aradığı başarıyı yakalayamadı. Düşme hattından sadece 5 puan uzaklıkta yer alan Lille cephesinde, teknik adamı iyi Şampiyonlar Ligi performansında kurtarmayabilir. Lille, Fransa Ligue 1 sahnesinde uzun süredir iyi bir oyun sergilemiyor. Fransa Ligue 1’de son 9 haftanın en formda takımları arasında yer alan Rennes ve son 6 haftada kabus yaşayan Lille, bu zorlu mücadelede rakip fileleri havalandırmayı başarır. İki takımında bu hafta galibiyete ihtiyacı var.

Nantes – Marsilya: MS 2, 1.94 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; 1 Aralık Çarşamba akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde, Nantes ile Marsilya kozlarını paylaşacak. 16. hafta kapsamında karşımıza çıkacak olan zorlu mücadeleyi Türkiye saati ile 23:00‘te, beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde Milli ara dönüşü puan kayıplarına son vermeyi başaramayan Nantes, lider PSG’ye evide 3-1 mağlup olduktan sonra çıktığı Lille deplasmanında zor anlar yaşasa da, 1-1’lik beraberlikle son haftayı kapattı. Mücadelenin 9. dakikasında 1-0 geriye düşen ev sahibi, beraberliği 24. dakikada Blas ile yakalarken, dakikalar 78’i gösterdiğinde Fabio’nun kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. Son 12 dakikalık zaman dilimde birde kalesinde penaltı tehlikesi yaşayan Nantes, mağlubiyetten ucuz kurtuldu. Son 4 haftada 10 puan kaybeden ve galibiyete hasret kalan Kombouare ve öğrencileri, Ligue 1 sahnesinde yoluna 10. sırada devam ediyor. Marsilya, konuk olduğu Galatasaray deplasmanından hezimetle döndü. Jorge Sampaoli ve öğrencileri kazanması gereken deplasmandan 4-2’lik mağlubiyetle ayrılırken, Marsilya’nın Avrupa hayalleri resmen sona erdi. Rotasını Fransa Ligue 1’e çeviren Marsilya, 5 maçlık yenilmezlik serisiyle çıktığı Troyes mücadelesini Lirola’nın tek golüyle kazanırken, hem seriyi 6 maça çıkardı hem de olaylı Lyon derbisinin ardından güven tazeledi. Liderden 1 maç eksikle 14 puan uzaklıkta yer alan Marsilya, Ligue 1’in 4. sırasına sahip olarak Nantes deplasmanına çıkacak. Lille ve Lens dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı vermeyen Marsilya’dan puan almak kolay değil. Sakatlıklara boğuşsa da, son 6 haftadan namağlup çıkmayı başaran Marsilya, Avrupa hezimetinin ardından lige odaklandı. Marsilya’nın kazanmaya devam edeceğini ve artık ligde daha iyi bir mücadele sergileyeceğini düşünüyorum.

Clermont – Lens: MS 2, 2.09 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; 1 Aralık Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe bizleri Clermont ile Lens‘in 3 puan mücadelesi bekliyor. Fransa Ligue 1‘in 16. haftasında sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 23:00‘te, beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 15. haftasında Reims deplasmanına konuk olan Clermont, 90 dakika sonunda isabetli şut dahi atamadan rakibine 1-0 mağlup olurken, üst üste 5. yenilgisini alarak, düşme potasının içerisine girdi. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Clermont, sezona Pascal Gastien yönetiminde harika bir başlangıç yaparken, ilk 4 haftanın namağlup takımı, son 11 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Kalesinde 29 gole engel olamayan ev sahibi, ligin en zayıf savunma performanslarından birini ortaya koyarken, kötü savunma performansı ev sahibini son 5 haftada mağlubiyete sürükledi. İlk 4 haftadan toplanan 8 puana rağmen düşme hattından kurtulamayan ev sahibi, 16. hafta öncesi Ligue 1’in güven vermeyen takımları arasında yer alıyor. Franck Haise’nin öğrencileri son 2 haftada 5 puan kaybetti. Fransa Ligue 1’de Milli araya liderin en yakın takipçisi olarak girmeyi başaran Lens, Milli ara dönüşü önce Brest’e deplasmanda 4-0 kaybetti, ardından geçtiğimiz hafta evinde Angers ile 2-2 berabere kaldı. 13 haftalık periyotta sadece 14 gol yiyen konuk ekip, son 2 haftada ise tam 6 gol yedi. Milli ara dönüşünde bir türlü toparlanmayı başaramayan Lens, 2. sırayı Rennes’e kaptırırken, lider ile puan farkı 15’e, 2. sıra ile ise 3’e çıktı. Konuk ekip 2 haftalık performans grafiğiyle kafalarda soru işareti yaratırken, 15 haftalık performans grafiği Lens adına umut vermeye devam ediyor. Lens yeniden güven tazelemek istiyor. Son 2 haftada kaybettiği 5 puana rağmen, üst sıralardaki yerini koruyan Lens, kabusa deplasmanda son verecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.52

Bets10 Bahis Oranı: 10.06