Günün İddaa Kuponu (3) 01.12.2021

İddaa fikstüründe 1 Aralık Çarşamba günü yer alan 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak düzenledim. Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle kazanmanızı dilerim.

Angers – Monaco: MS 2, 1.94 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Monaco, 1 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:30‘da, Angers deplasmanına konuk olacak. Fransa Ligue 1‘in 16. hafta mücadelesini beIN SPORTS HD 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Angers, Fransa Ligue 1’de Milli ara dönüşü Lorient’i 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Lorient karşısında sergilediği iyi savunma performansını geçtiğimiz hafta Lens deplasmanında ilk 45 dakika sürdüren ve ilk yarıda hakim olduğu maçta 1-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, ikinci yarıda ise savunmadaki istikrarını kaybetmesiyle birlikte zor anlar yaşarken, haftaya 2. sırada giren Lens ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak, yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardı. 22 puanla 6. sırada yer alan ve 15 haftada sonunda sadece 3 maçtan puan çıkaramayan Angers, Gerald Baticle yönetiminde kolay maç kaybetmiyor. Monaco, Milli ara dönüşü Lille ve Strasbourg karşısında gollü beraberliklerle yetinirken, galibiyet hasretini 4 maça çıkartı. Son 3 haftadan ise 3 beraberlik alan Niko Kovac’ın öğrencileri, Milli ara dönüşü 2 maçta da öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü koruyamadı. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’ndan lider dönen Monaco, Ligue 1 sahnesinde ise 15 hafta sona ererken, lider PSG’nin tam 20 puan gerisine düştü. Yoluna 9. sırada devam eden Monaco, şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde kaybetse de, ligin ilk yarısında toparlanarak transfer dönemine ilk 5 içerisinde girmek istiyor. Savunmada önemli hatalara imza atan Monaco, hatalarından ders çıkarak, 4 maç sonra Angers deplasmanında kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’in ilk 15 haftasında üst sıralardan uzak kalan Monaco, 6. sıradaki Angers karşısına çıkarken, kazanarak üst sıralara dahil olmak istiyor. 4 maçtır kazanamayan Monaco kötü gidişata 3 puanla son verecektir.

Lyon – Reims: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; Lyon, Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda Reims‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 16. haftası kapsamında 1 Aralık Çarşamba akşamı sahne alacak olan mücadele, Türkiye saati ile 23:00‘te beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1 sahnesinde olaylı bir haftayı geride bırakan Lyon, 5. dakikada yaşanan taraftar olayları nedeniyle tatil edilen Marsilya derbisinin ardından, önce UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda harika performansını sürdüren ev sahibi, Brondby deplasmanından 3-1’lik galibiyetle döndü, ardından Fransa Ligue 1 sahnesinde Montpellier’i deplasmanda 1-0 mağlup etti. Lyon sezon başından itibaren UEFA Avrupa Ligi’nde harikalar yaratmış ancak, Fransa Ligue 1 sahnesinde bir türlü istikrar sağlayamamıştı. Son hafta alınan galibiyet ev sahibini tekrar üst sıra mücadelesinin içerisine sokarken, Lyon evinde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Konuk ekip Reims, Fransa Ligue 1’in son haftalarında yükselişe geçti. 3 haftaya kadar düşme potasının içerisinde yer alan konuk ekip, son 3 haftadan 5 puanla çıkmayı başarırken, 14. sıraya kadar yükseldi ve son 3 sıra ile puan farkını 3’e çıkardı. Monaco ve Strasbourg karşısında alınan beraberlikler yükselişin sinyallerini verirken, geçtiğimiz hafta evinde Clermont’u ağırlayan Oscar Garcia’nın öğrencileri, Konan’ın enfes golüyle 3 puana uzandı. Bitime saniyeler kala enfes bir golle galibiyet hedefine ulaşan Reims, son 3 haftada sadece 1 gol yedi. Konuk ekipte hem hücum hem de savunma hattı ilk 12 haftanın aksine, son 3 haftada oldukça etkili. Milli ara dönüşü iki kulvarda birden galibiyetler alan Lyon, Fransa Ligue 1’de üst sıralar için yeniden umutlanırken, taraftarı önünde ağırlayacağı Reims karşısında kazanacaktır.

PSG – Nice: MS 1, 1.29 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 16. haftanın en kritik mücadelesi, lider PSG ile 3. sıradaki Nice arasında sahne alacak. Dev maç 1 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, Parc des Princes Stadı’nda oynanacak. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Yıldızlar topluluğu PSG, Fransa Ligue 1’i domine etmeye devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 5. haftaya lider giren ev sahibi, Manchester City mağlubiyetiyle yıkılsa da, Ligue 1’de hata yapmadı. Milli ara dönüşü Ligue 1’de Nantes ve Saint Etienne’yi 3-1’lik skorlarla mağlup etmeyi başaran Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, galibiyet serisini 4, yenilmezlik serisini ise 6 haftaya çıkarmayı başarırken, en yakın lideri ile puan farkını 12 puana kadar çıkarmayı başardı. Özellikle Messi son haftalarda takımın yükselişinde önemli pay sahibi olurken, uzun süreli sakatlık yaşayan Neymar’ın yokluğunu düşünürsek, Messi’nin harika performansı PSG için çok değerliydi. Ramos’un takıma dönmesiyle birlikte gücüne güç katan PSG, en yakın rakibi Nice karşısına 3 puan hedefiyle çıkıyor. Nice evinde önemli puan kayıplarına devam ediyor. Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftanın en iyi performans grafiklerinden birini ortaya koyan konuk ekip, liderin en yakın takipçilerinden birisi olmayı başarırken, son 3 haftadan sadece 3 puan çıkarabildi. Tek galibiyetini Clermont deplasmanında alan Nice, iç sahada ise önce Montpellier, ardından Metz karşısında 1-0’lık mağlubiyetlere razı geldi. İç sahada yaşanan puan kayıpları Galtier ve ekibini zirvenin 14 puan gerisine düşürdü. Kalesinde gördüğü 12 golle ligin en iyi savunma performanslarından birini ortaya koyan Nice, hücum hattındaki sorunlarını çözerek eski günlerine geri dönmek istiyor. Fransa Ligue 1’in lideri PSG ve en yakın takipçilerinden Nice karşı karşıya geliyor. İki güçlü takımın mücadelesinde ezeli rakiplerin birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanacağını ve devre arasına beraberlikle gireceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.35

Bets10 Bahis Oranı: 4.72