Günün İddaa Kuponu (4) 01.12.2021

1 Aralık Çarşamba akşamı Fransa Ligue 1 fikstüründe 10 maç yer alıyor. Siz değerli takipçilerimiz için 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Metz – Montpellier: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde Metz ile Montpellier karşı karşıya geliyor. 1 Aralık Çarşamba günü fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 21:00‘de sahne alırken, beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Metz geçtiğimiz hafta Nice deplasmanına 6 maçlık galibiyet hasretiyle konuk olurken, Fransa Ligue 1’in 15. haftasını Centonze’nin golüyle 1-0 galip tamamladı. Haftaya 2. sırada giren Nice karşısında ilk yarıda bulduğu golün ardından, ikinci yarıda iyi savunma performansıyla dikkat çeken Frederic Antonetti’nin öğrencileri, haftaya ligin en zayıf halkası olarak girerken, Saint Etienne’nin puan kaybettiği haftada en alt sıradan kurtuldu. 15 hafta sonunda 2. galibiyetini, ligin en iddialı takımlarından Nice karşısında alan Metz, geçtiğimiz hafta toparlanma sinyalleri verdi. Montpellier cephesinde Milli ara dönüşü kötü gidişat devam ediyor. Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri son 2 haftada önce Rennes’e 2-0, ardından Lyon’a 1-0 kaybetti. Milli ara öncesi kalesini 2 maçta gole kapatarak Nantes ve Nice galibiyetlerine imza atan konuk ekip, Milli ara dönüşü ise 2 maçta da gol dahi atamadı. Pozisyon üretmekte zorlanan Montpellier, 11. sıraya kadar geriledi. Üst sıralardan adım adım uzaklaşan konuk ekip, bu hafta düşme potasında yer alan ve zor günler geçiren Metz karşısında toparlanmak istiyor. Montpellier hem galibiyet, hem de gol hasretine son vermek istiyor. Fransa Ligue 1’de 6 hafta sonra galip gelen Metz ve Milli ara dönüşü aldığı üst üste mağlubiyetlerle düşüşe geçen Montpellier’in, bu zorlu mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Brest – Saint Etienne: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 4 ekranlarından 1 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:00‘de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 16. hafta mücadelesinde, Brest ile Saint Etienne karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’in 15. haftasında Bordeaux deplasmanına konuk olan Brest, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelenin ikinci yarısında Jérémy Le Douaron’un golleriyle geri dönmeyi başarırken, 2-1’lik galibyetle evine dönen ev sahibi, 4’te 4 yaparak, düşme hattı ile puan farkını açtı. Düşme hattı ile puan farkını 6’ya yükselten Brest, ilk 11 haftadan galibiyet dahi çıkaramazken, teknik adam Der Zamalarian takımını toparlamayı başardı ve son 4 haftadan 4 galibiyet aldı. Milli ara dönüşü 2. sıradaki Lens’i 4-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Brest, kazanma alışkanlığını sürdürüyor. Bu hafta düşme hattındaki Saint Etienne ile karşılaşacak olan ev sahibi, puan farkını 9’a çıkarmak istiyor. Saint Etienne, Fransa Ligue 1’de tekrar en alt sıraya demir attı. İlk 12 haftanın tamamında puan kaybeden konuk ekip, ligin en zayıf halkası haline gelirken, son 2 haftada alınan Clermont ve Troyes galibiyetleri Etienne’yi en alt sıradan kurtarmayı başardı. Ligin yeni temsilcileri karşısında kazanan Puel’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise lider PSG karşısına çıkarken, son 2 haftadaki etkisini ilk yarıda sahaya yansıtan konuk ekip, devre arasına 1-0 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda ise PSG’nin yıldızlarına direnemeyen Saint Etienne, haftayı 3-1’lik mağlubiyetle kapatırken, tekrar en alt sıraya geriledi. Konuk ekip Brest karşısında kazanarak, tekrar en alt sıradan kurtulmak istiyor. Fransa Ligue 1’in alt sıralarından kurtulmak adına son haftalarda iyi performanslar sergileyen Brest ve Saint Etienne, bu zorlu mücadelede galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda gol bulmayı başarır.

Strasbourg – Bordeaux: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Strasbourg evinde Bordeaux‘u konuk ediyor. 1 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:00‘de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1‘in 16. hafta mücadelesini, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Strasbourg, Fransa Ligue 1 sahnesinde son 4 haftadan namağlup çıkmayı başardı. Ev sahibi galibiyet adına zorlansa da, bu süreçte maç kaybetmeyerek, üst sıra iddiasını sürdürdü. 1 galibiyet, 3 beraberlik alan Strasbourg, son 3 hafta Nantes, Reims ve Monaco karşısında gollü beraberliklere imza attı. Son olarak Monaco deplasmanına konuk olan Julien Stephane’nin öğrencileri, ilk yarısını 1-0 geride kapattı mücadelede, yakaladığı tek gol fırsatını Ludovic ile değerlendirdi. 8. sıraya kadar yükselmeyi başaran Strasbourg, evinde seriyi 5 maça çıkarmak istiyor. Konuk ekip Bordeaux, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Brest’e 2-1 mağlup olurken, düşme hattı ile puan farkı erimeye başladı ve Play Out hattı ile aynı puana sahip olan, düşme hattından ise 1 puan uzaklıkta yer alan Bordeaux cephesinde, teknik adam Vladimir Petkovic’in tahtı sallanmaya başladı. Göreve sezon başında gelen teknik adam, ilk 15 haftalık periyotta takımını toparlamayı başaramadı. Son 3 haftada puan kaybeden Bordeaux, son 3 haftada tam 8 puan kaybetti. Sadece Saint Etienne ve Reims karşısında kazanan Bordeaux, galibiyet adına fazlasıyla zorlanıyor. Konuk ekibin galibiyete ve toparlanmaya ihtiyacı var. 3 haftadır gollü beraberliklerle yetinen Strasbourg ve son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen Bordeaux, galibiyet hasretine son vermek istiyor. İki takımda 3 puan adına birbirlerine gol atmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 3.74

Bets10 Bahis Oranı: 4.95