Tottenham Brentford İddaa Tahmini 02.12.2021

İngiltere Premier Lig’de üst sıra takibini sürdüren Tottenham bu hafta iç sahada, Brentford ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 22.30’da başlayacak olup S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Tottenham ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Tottenham kazanır 1.63, beraberlik 4.30, Brentford kazanır ise 5.30 olarak açıklanmış. 

Tottenham Favori Taraf 

Tottenham, 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Leeds United’ı 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldılar ve Antonio Conte yönetiminde ilk kez 3 puan sevinci yaşadılar. Premier Lig’de bu sezon çok sayıda mağlubiyet yaşayan Londra ekibi, geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’da Bunley ile karşılaşacaktı ama yoğun kar yağışı sebebiyle karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Premier Lig’de 19 puan toplayan Tottenham, 7. Sırada yer alıyor. Son 2 karşılaşmadan 4 puan çıkartan Tottenham, bu hafta Brentford’u konuk edecek. Brentford karşısında da kazanarak, üst sıra takibini devam ettirmek istiyorlar. Maç öncesinde Tottenham’da Cristian Romero ve Giovani Lo Celso’nun sakatlıkları bulunuyor.

Brentford Sürpriz Peşinde

Brentford, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. İç shada konuk ettikleri Everton’ı 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Premier Lig’de son haftalardaki kötü gidişatı sona erdiren Thomas Frank’ın öğrencileri, bu sezon 4. Galibiyetini almayı başardı. Premier Lig’de 5 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Brentford, bu hafta Tottenham deplasmanına konuk olacak. Golcü Ivan Toney, bu sezon attığı 5 golle Brentford’un en golcü oyuncusu konumunda. Geçen hafta Everton’ı 1-0 ile geçmeyi başaran Brentford’a galibiyeti getiren gol, Ivan Toney’den gelmişti. Bu sezon Premier Lig’de oynadığı 6 deplasman maçında sadece 1 mağlubiyeti bulunan Brentford, Tottenham karşısında da sürpriz yapmak istiyor. Maç öncesinde Brentford’da Kristoffer Aker, David Raya ve Mathias Zanka’nın sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Tottenham – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Cristian Romero ve Giovani Lo Celso’nun sakatlıkları bulunuyor. Brentford’da Kristoffer Aker, David Raya ve Mathias Zanka’nın sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Dele Alli, Lucas Moura, Oliver Skipp, Heung Min Son, Hary Kane

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Sergi Canos, Mathias Jensen, Bryan Mbeumo, Tarique Fosu, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Tottenham, maçın favorisi. Brentford bu sezon deplasmanda etkili sonuçlar alıyor ama Tottenham’ın kazanmaya ve üst sıralara çıkmaya ihtiyacı var. Tottenham, Kane önderliğinde 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, haftayı 3 puan ile kapatan takımlardan biriydi. Brentford karşısında 2-0 kazandılar ve üst üste 2. Galibiyetini elde ettiler.