Manchester United Young Boys İddaa Tahmini 08.12.2021

UEFA Şampiyonalar Ligi F Grubu son maçında, Manchester United ile Young Boys karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın saat 23.00’te başlayacağını ve EXXEN platformundan izlenebileceğini belirtelim.

Manchester United Young Boys arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Manchester United kazanır 1.41, beraberlik 5.25, Young Boys kazanır ise 8.15 olarak açıklanmış. 

Manchester United Moralli 

Manchester United’da moraller yerinde. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da Crystal Palace’ı konuk eden Manchester United, rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Manchester United’a galibiyeti getiren gol, Fred’den geldi. Şık bir golle takımına 3 puanı getiren Fred’in bu sezon iyi bir performans gösterdiğini belirtelim. Pogba’nın yokluğunu aratmıyor diyebiliriz. Ralf Rangnick yönetiminde ilk galibiyetini alan Kırmızı Şeytanlar, bu hafta içi Şampiyonalar Ligi’nde Young Boys ile karşı karşıya gelecek. 2 hafta önce La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Manchester United, rakibini 2-0 ile geçmeyi başarmış ve son 16 turuna katılmayı garantilemişti. Grubun son maçında Young Boys’u konuk edecek Manchester United’da Paul Pogba ve Raphael Varane’ın sakatlıkları sürüyor.  

Young Boys Evinde Kaybetti 

Young Boys, İsviçre Süper Ligi’nde puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Wankdorf’da Servette’yi konuk eden Young Boys, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İsviçre Süper Ligi’nde oynadıkları son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildiler. Şampiyonalar Ligi’nde ise grupta son sırada yer alan Young Boys, grubun son maçında Old Trafford’da Manchester United’ın konuğu olacak. 2 hafta önce iç sahada Atalanta’yı konuk eden David Wagner’in ekibi, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. 4 puana sahip olan Young Boys, grupta son sırada ve grupta tek galibiyetini, bugün karşılaşacakları Manchester United’a karşı almışlardı. UEFA Avrupa Ligi umutlarını devam ettiren Young Boys’un bugün kazanması gerekiyor. Maç öncesinde Young Boys’da Christian Fassnacht ve Cedric Zesiger’in sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Manchester United – Young Boys Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Paul Pogba ve Raphael Varane’ın sakatlıkları sürüyor. Young Boys’da Christian Fassnacht ve Cedric Zesiger’in sakatlıkları var.  

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Hary Maguire, Luke Shaw, Fred, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cristiano Ronaldo

Young Boys'un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: David von Ballmoos, Camara, Zesiger, Garcia, Seirro, Ngamaleu, Lauper, Hefti, Meschack, Siebatcheu, Mambimbi

İddaa Tahmini

Manchester United’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Old Trafford’da konuk edecekleri Young Boys’u rahat geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, Young Boys’a karşı yine kazanamadı. Old Trafford’da konuk ettikleri Young Boys ile 1-1 berabere kaldılar.