Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Liverpool İddaa Tahmini 02.01.2022

İngiltere Premier Lig’de haftanın en önemli karşılaşması. Zirve yarışını sürdüren iki takım, Chelsea ile Liverpool karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Chelsea ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 3.10, beraberlik 3.65, Liverpool kazanır ise 2.29 olarak açıklanmış.

Chelsea’de Puan Kayıpları

Chelsea, Premier Lig’de puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Stamford Bridge’de Brighton’ı konuk eden Maviler, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 5 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Thomas Tuchel’in öğrencileri, lider Manchester City’nin 8 puan gerisine düştü. Bu hafta ise Stamford Bridge’de Liverpool ile karşılaşacaklar. Chelsea olası bir mağlubiyette, yarışın gerisinde kalacak. Maç öncesinde Chelsea’de Ben Chilwell, N’Golo Kante ve Thiago Silva’nın sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool 3 Puan Peşinde

Liverpool, 2 hafta önce Tottenham deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile dönmüştü. O maçın ardından Leeds United ile oynayacakları karşılaşma, covid sebebiyle ertelendi. Geçtiğimiz hafta ise King Power’da Leicester City’e konuk olan Jurgen Klopp’un ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 2 maçta 5 puan kaybeden Liverpool, Premier Lig’de 3. sıraya geriledi. Bugün karşılaşacakları Chelsea’nin 1, lider Manchester City’nin ise 9 puan gerisindeler. Bu hafta Chelsea’ye konuk olacak Liverpool’da Nathaniel Phillips ve Adrian’ın sakatlıkları bulunuyor. Andrew Robertson ise kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Chelsea – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Hakim Ziyech, Mason Mount, Christian Pulusic, Hudson Odoi

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Haftanın en önemli karşılaşması. Kaybeden için şampiyonluk umutları azalacak. Chelsea, son 5 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Liverpool ise son 2 maçta 5 puan bıraktı. İki takımda puan kayıpları yaşıyor. Stamford Bridge’de gollere yönelmekte fayda var. Karşılıklı goller bekliyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğimi gibi bir maç oldu. İki takımda skor üretti. 4 golün atıldığı maçta kazanan çıkmadı.