LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Real Madrid İddaa Tahmini 02.01.2022

İspanya La Liga’da Pazar günü 6 karşılaşma oynanacak. Günün ilk maçında lider Real Madrid deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Karşılama saat 16.00’da başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

Getafe ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Getafe kazanır 5.50, beraberlik 3.75, Real Madrid kazanır ise 1.71 olarak açıklanmış.

Getafe Çıkışa Geçti

Getafe, bildiğimiz gibi La Liga’da alt sıralarda bulunuyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Osasuna’yı 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Son haftalarda önemli puanlar toplayan Getafe, son 5 karşılaşmada 9 puan topladı ve düşme hattının üzerine çıkmayı başardı. Quique Flores’in öğrencileri, bu hafta ise lider Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Getafe’de savunmadan Djene Dakonam kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Real Madrid Doludizgin

Real Madrid, yoluna doludizgin devam ediyor. Hem Şampiyonlar Ligi hem ise La Liga’da dikkat çekmeyi başaran Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, bu hafta Getafe’nin konuğu olacak. 2 hafta önce San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olan Real Madrid, Karim Benzema’nın golleriyle 3 puanı almayı başardı. Athletic Bilbao’yu 2-1 mağlup eden Real Madrid, yenilmezlik serisini de 11 maça çıkarttı. En yakın takipçisi Sevilla’nın 8 puan önünde liderliğini sürdüren Real Madrid, bu hafta Getafe karşısında da maçın favorisi. Maç öncesinde Real Madrid’de Eduardo Camavinga kart cezalısı. Thibaut Courtois, Federico Valverde ce Vinicius Junior’un ise covid testleri pozitif çıktı.

Maç Bilgileri

Getafe – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Jorge Cuenca, Stefan Mitrovic, Mathias Olivera, Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic, David Timor, Carlos Alena, Sandro Ramirez, Enes Ünal

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Rodrygo, Marco Asensio, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Getafe, son 5 maçtır kaybetmiyor ve son haftalarda çıkışa geçmiş durumdalar ama lider Real Madrid ile karşılaşacaklar ve işleri kolay değil. 11 maçtır kaybetmeyen ve liderliğini sürdüren Real Mardrid, Getafe karşısında da kazanır ve yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.71

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, 11 maç aradan sonra mağlup oldu. Getafe’ye deplasmanda 1-0 kaybettiler.