Linares Deportivo – Barcelona İddaa Tahmini 05.01.2022

Linares Deportivo evinde Barcelona‘yı konuk edecek. İspanya Kral Kupası Son 32 Turu kapsamında 5 Ocak Çarşamba günü Türkiye saati ile 21:30‘da sahne alacak olan mücadeleyi, tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Linares Deportivo galibiyetine 10.00, beraberliğe 5.00, Barcelona galibiyetine ise 1.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Sürpriz Takım Linares Deportivo

İspanya 2. Lig B’de mücadele eden Linares Deportivo, İspanya Kral Kupası’nda Son 32 Turu’na yükselerek büyük bir sürprize imza attı. Gimnastic engelini aşarak, La Liga temsilcisi Alaves ile eşleşen ev sahibi, sürpriz bir galibiyetle Son 32 Turu’nda Barcelona’nın rakibi olmayı başardı. Ligde yaşadığı zor günlere rağmen, Alaves gibi kendisinin üzerinde bir rakibi iyi bir oyun planıyla saf dışına itmeyi başaran Linares Deportivo, zor bir kura çekse de, sürprizlerine devam etmek istiyor. Ligde son 6 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılsa da, küme düşme tehlikesini 6 puan uzaklıkta hissetmeye devam eden ev sahibi, iki kulvarda birden mücadele etmenin zorluğunu Barcelona karşısında yaşayacaktır.

Barcelona Hata Yapmak İstemiyor

Barcelona, İspanya La Liga’da şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde kaybederken, Şampiyonlar Ligi E Grubu’na 3. sırada veda etti. Benfica ile çıktığı final niteliğindeki maçtan galibiyet çıkaramayan ve devler sahnesine erken veda eden Katalanlar, teknik adam koltuğuna Xavi’yi getirse de, zor günler geçirmeye devam ediyor. İspanya La Liga’da 19 haftadan 8 galibiyet, 7 beraberlikle 31 puan toplayan ve liderin 15 puan gerisinde kalan konuk ekip, yeni hocasıyla 7 maçtan tek mağlubiyet alsa da, sadece 5. sıraya kadar yükselebildi. Teselliyi İspanya Kral Kupası’nda arayacak olan Katalanlar, zor günler geçirse de, Linares karşısında mutlak favori. Son olarak devre arası transfer döneminde kadrosuna Ferran Tores’i katarak, hücum hattında güçlenen Barcelona, tek maç üzerinden devam eden Kral Kupası’nda hata yapmak istemiyor.

Maç Bilgileri

Linares Deportivo – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Jose Zorrilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Linares Deportivo'nun İlk 11’i Belli mi?

Linares Deportivo’nun muhtemel kadrosu: Ernestas Juskevicius, Sanchez, Meneses, Cera, Marin, Vallina, Exposito, Carnicer, Melendez, Llamas, Barragan.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Roberto, Oscar Mingueza, Gerard Pique, Eric Garcia, Ferran Jutlga, Frankie De Jong, Ricardo Puig, Nicolas Gonzalez, Memphis Depay.

İspanya La Liga temsilcisi Barcelona ligde zirve yarışından uzak kalırken, Şampiyonlar Ligi’ne ise gruplarda veda etti. İspanya Kral Kupası’nda başarıyı hedefleyen Katalanlar, Linares engelini zorlanmadan aşacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.71

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona galibiyet hedefine ulaşsa da, farklı galibiyet adına yeterli olamadı. Konuk ekip 2 gole karşılık, kalesinde 1 gol gördü ve Linares karşısında bizleri yanılttı.