LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Barcelona İddaa Tahmini 08.01.2022

İspanya La Liga’da son haftaların formda takımlarından biri olan Granada evinde, Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Granada ile Barcelona zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Granada galibiyetinin 4.55, beraberlik tercihinin 4.00, Barcelona galibiyetinin ise 1.77 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Granada Dikkat Çekiyor

Granada, son haftalarda La Liga’da aldığı sonuçlar ile dikkat çekiyor. 2 hafta önce Los Carmenes’de Atletico Madrid’i konuk eden Granada, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başarmıştı. Geçtiğimiz hafta ise konuk oldukları Elche deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldılar. La Liga’da üst üste 6 maçtır mağlubiyet yaşamayan Granada, düşme hattı ile puan farkını iyice açmayı başardı. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Barcelona karşısında da puan peşindeler. Maç öncesinde Granada’da Santiago Arias ve Neyder Lozano’nun sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona’da Hedef 3 Puan

Barcelona, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mallorca deplasmanına konuk olan Xavi’nin öğrencileri, sahadan 3 puan ile ayrıldı. Luuk De Jong’un tek golüyle 1-0 kazanan Barcelona, son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyor. La Liga’da oynadığı son 4 maçta 8 puan toplayan Barcelona, üst sıra takibini sürdürüyor. Real Madrid’in mağlup olduğu haftayı 3 puan ile kapatan Barcelona, bu hafta Granada deplasmanında da galibiyet arayacak. Maç öncesinde Barcelona’da Sergino Dest, Philippe Coutinho, Ousmane Dembele, Jordi Alba, Samuel Umutiti, Dani Alves ve Clement Lenglet’in covid testleri pozitif.

Maç Bilgileri

Granada – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30”da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda seyircisiz oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Santiago Arias ve Neyder Lozano’nun sakatlıkları devam ediyor. Barcelona’da Sergino Dest, Philippe Coutinho, Ousmane Dembele, Jordi Alba, Samuel Umutiti, Dani Alves ve Clement Lenglet’in covid testleri pozitif.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Antonio Puertas, Jorge Molina, Luis Suarez

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Roberto, Oscar Mingueza, Gerard Pique, Eric Garcia, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Ricardo Puig, Nicolas Gonzalez, Memphis Depay

İddaa Tahmini

Barcelona, geçen hafta eksikleri olmasına rağmen önemli bir galibiyet aldı. Granada, son 6 maçta mağlubiyet yaşamadı ama Barcelona’nın üst sıra takibini devam ettirmesi için kazanması gereken bir maç. Barcelona’dan yine 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.77

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, 2 puan bıraktı. Granada deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.