LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Levante Mallorca Bahis Tahmini 08.01.2022

İspanya La Liga’da üs üste 19 maçtır galibiyet alamayan Levante evinde, Mallorca ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

LevanteMallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Levante kazanır 2.16, beraberlik 3.50, Mallorca kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış.

Levante Ligin Dibinde

Levante, La Liga’da galibiyet hasreti çekiyor. Bu sezon geride kalan 19 karşılaşmada sadece 8 puan toplayabilen Levante, ligin dibine demir atmış durumda. Geçtiğimiz hafta La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Alessio’nun ekibi, sahadan 5-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon La Liga’da galibiyeti bulunmayan tek takım konumunda olan Levante, tam tamına 19 maçtır kazanamıyor. Son 3 maçta kalesinde 14 gol gören Levante’de işler yolunda gitmiyor. Bu hafta konuk edecekleri Mallorca karşısında da galibiyet almaları zor. Maç öncesinde Levante’de Carlos Clerc kart cezalısı.

Mallorca 3 Maçtır Kazanamıyor

Mallorca, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Barcelona karşısında puan almayı başaramadı. Eksik rakibine karşı 1-0 mağlup olan Luis Garcia’nın ekibi, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. La Liga’da oynadıkları son 3 karşılaşmadan galibiyet çıkartamadılar. Bu hafta ise ligin son sırasında yer alan Levante deplasmanına konuk olacaklar. Düşme hattının 4 puan üzerinde bulunan Mallorca, bu hafta Levante deplasmanında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Mallorca’da Antonio Raillo ve Matthew Hoppe’un sakatlıları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Levante – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ciudad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Levante’de Carlos Clerc kart cezalısı. Mallorca’da Antonio Raillo ve Matthew Hoppe’un sakatlıları devam ediyor.

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor Fernandez, Shkodran Mustaf,, Carlos Clerc, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Jose Campana, Jorge De Frutos, Ruben Rochina, Enis Bardhi, Jose Luis Morales

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

İddaa Tahmini

Levante’nin bu sezon La Liga’da galibiyeti bulunmuyor. Tam 19 maçtır kazanamıyorlar. Mallorca’nın bu deplasmandan puan ile döneceğini düşünüyorum. Levante’den puan alırlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.38

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Levante, sürpriz yaptı. Mallorca’yı 2-0 mağlup ettiler ve bu sezon La Liga’da ilk kez kazandılar.