LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Celta Vigo İddaa Tahmini 08.01.2022

İspanya La Liga’da haftalardır kötü sonuçlar alan Real Sociedad bu hafta evinde, Celta Vigo’yu konuk edecek. Karşılaşma saat 18.00’de start alacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Real Sociedad ile Celta Vigo takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Real Sociedad galibiyetine 1.87, beraberlik tercihine 3.60, Celta Vigo galibiyetine ise 4.50 verildiğini görüyoruz.

Real Sociedad Galibiyete Hasret

Real Sociedad’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Alaves deplasmanına konuk olan Bask ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Haftalardır galibiyet almayı başaramayan Real Sociedad’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. La Liga’da en son galibiyetini Aralık ayının başında Osasuna deplasmanında alan Imanol’un öğrencileri, ilk 6’nın dışında kaldı. Atletico Madrid ve Barcelona’nın kazandığı haftada 2 puan bıraktılar. Bu hafta Anoeta’da Celta Vigo’yu konuk edecek Real Sociedad’da Nacho Monreal ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Celta Vigo Sürpriz Yaptı

Celta Vigo, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Real Betis deplasmanından 3 puan ile döndüler. Benito Villamarin’de Real Betis’i 2-0 ile geçmeyi başaran Eduardo Coudet’in öğrencileri, La Liga’da oynadığı son 3 maçta 7 puan topladı. Son 2 maçta alınan Espanyol ve Real Betis galibiyetleri ile büyük moral bulan Celta Vigo, bu hafta Anoeta’da Real Sociedad deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Celta Vigo’da Thiago Galhardo’nun sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Real Sociedad – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlıkları devam ediyor. Celta Vigo’da Thiago Galhardo’nun sakatlığı devam ediyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Roberto Lopez, Igor Zubeldia, Martin Zubimendi, Adnan Januzaj, Mikel Oyarzabal, Alexander Isak

Celta Vigo'nun 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Santi Mina

İddaa Tahmini

Real Sociedad’ın artık reaksiyon göstermesi gerekiyor. Celta Vigo karşısında zor da olsa kazanırlar ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, kötü gidişatı sona erdirdi. Anoeta’da Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ettiler ve moral buldular.