İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 08.01.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 8 Ocak Cumartesi günü 18. hafta heyecanı yaşanırken, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak düzenledim. Bol şanslar.

Freiburg – Arminia Bielefeld: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Almanya Bundesliga sahnesinde 18. hafta fikstürü devam ederken, 8 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da, Freiburg ile Arminia Bielefeld karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS MAX HD 2. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Freiburg, Christian Streich yönetiminde iyi bir sezon geçiriyor. Bundelsiga’nın ilk 10 haftasından namağlup çıkmayı başaran ev sahibi, son 7 haftada önemli puan kayıpları yaşasa da, devre arasına ilk 3 içerisinde girmeyi başardı. Son 7 haftada 4 mağlubiyet birden alan Freiburg, son hafta Bayer Leverkusen deplasmanından aldığı 3 puanla hayata döndü. En yakın rakibini Vincenzo Grifo ve Kevin Schade’nin golleriyle mağlup etmeyi başaran ev sahibi, kalesinde gördüğü 16 golle ligin en iyi savunma performansını lider Bayern Münih ile paylaşıyor. Devre arasında sağ bek Hugo Siquet’i renklerine bağlayarak, gücüne güç katan ekip, düşme hattındaki Bielefeld karşısında kazanarak, ligdeki yerini korumak istiyor. Almanya Bundesliga’nın son 2 haftasında alınan Bochum ve Leipzig galibiyetleri, ilk 15 haftanın en zayıf halkalarından Arminia Bielefeld’in ligde kalma umutlarını arttırdı. Zor günler geçiren konuk ekip, son 2 haftada aldığı galibiyetlere rağmen düşme potasından kurtulmayı başaramasa da, hem atılan 4 gol hem de gol yememe süresinin 180 dakikaya çıkmasıyla birlikte, Frank Kramer ve öğrencilerinin devre arasına formunun zirvesinde girmesini sağladı. İlk kez üst üste 2 maçta kalesini gole kapatmayı başaran Bielefeld, Bochum galibiyetinin yanı sıra, en büyük sürprize Leipzig karşısında imza attı. Bu hafta kazanarak düşme hattından kurtulma şansına sahip olan Arminia Bielefeld, üst sıraların iddialı takımlarından Freiburg karşısına çıkacak. Almanya Bundesliga sahnesinde Dortmund ile birlikte liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Freiburg, sezonun ikinci yarısına iyi bir geri dönüş yapacak ve evinde 3 puana uzanacaktır.

Greuther Fürth – Stuttgart: MS 2, 1.75 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; beIN CONNECT ekranlarından 8 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga 18. hafta mücadelesinde, Greuther Fürth sahasında Stuttgart’ı konuk edecek. Stefan Leitl önderliğinde yeni yükseldiği Almanya Bundesliga’da sezonun ilk yarısını geride bırakan Greuther Fürth, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 17 haftalık fikstürden sadece 5 puan çıkarabilen ev sahibi, sadece Union Berlin karşısında galibiyet hedefine ulaştı. Devre arasında teknik adam değişikliğine gitmeyen ve Leitl yönetiminde yoluna devam eden Fürth, en alt sırayı kabullenmiş durumda. 17 haftada tam 49 gol yiyen ev sahibi, uzak ara ligin en kötü savunma performansına sahip. Devre arasında kadrosuna Nils Seufert ve Nunoo Sarpei’yi katan Fürth, bu hafta sezonun ilk yarısında 5-1 mağlup olduğu Stuttgart ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Ev sahibinin galibiyete ihtiyacı olsa da, 3 puan adına ligin en güven vermeyen takımı. Almanya Bundesliga’da sezonun ilk yarısı sona ererken, küme düşme tehlikesi yaşayan bir diğer takım ise Stuttgart oldu. Konuk ekip 17 haftalık fikstürden 4 galibiyet, 5 beraberlikle 17 puan toplamayı başarırken, Play Out hattında yer aldı. 3 maçlık yenilmezlik serisiyle birlikte tehlike hattından uzaklaşmaya başlayan Stuttgart, lider Bayern Münih’e evinde 5-0 kaybederek tekrar düşüşe geçerken, sezonun ilk yarısını ise Köln deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle tamamladı. Hem savunmada hem de hücum hattında düşüşe geçen Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, sezonun ikinci yarısına Fürth deplasmanında merhaba diyecek. Sezonun ilk yarısında rakibini 5-1 mağlup etmeyi başaran Stuttgart, ligin en zayıf halkası karşısında kazanarak, ligde rahat bir nefes almak istiyor. Play Out hattında yer alan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Stuttgart, averaj takımı haline gelen Fürth karşısında tekrar galibiyete uzanacaktır.

Hoffenheim – Augsburg: MS 1, 1.41 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 18. hafta heyecanı 8 Ocak Cumartesi günü devam ederken, Türkiye saati ile 17:30’da başlayacak karşılaşmada, Hoffenheim ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da devre arasına girilirken harika bir seri yakaladı. Sebastian Hoeness yönetiminde sezona kötü bir başlangıç yapsa da, son 6 haftanın en iyi performans grafiklerinden birini ortaya koyan Hoffenheim, 4 galibiyet, 2 beraberlikle birlikte puanını 17 hafta sonunda 28’e yükseltirken, 5. sıraya kadar yükseldi. 6 haftanın tamamında rakip fileleri havalandırmayı başaran Hoffenheim, kalesini ise sadece 1 maçta gole kapatabilirken, savunmadaki hatalarını hücum hattında telafi etti. 6 haftada tam 16 gol atmayı başaran ev sahibi, evinde ise tam 6 haftadır maç kaybetmiyor. İç sahada toplamda ise sadece 1 mağlubiyet alan Hoffenheim, özellikle iç saha performansıyla Almanya Bundesliga’da üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Augsburg cephesinde zorlu bir ilk yarı geride kaldı. Almanya Bundesliga’da 17 haftadan 4 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başarabilen konuk ekip, düşme hattından sadece 1 puan uzaklıkta sezonun ilk yarısını kapattı. Son 3 haftada Köln’ü mağlup eden, Leipzig ve Fürth ile berabere kalan konuk ekip, özellikle son hafta Fürth karşısında büyük bir hataya imza attı ve ligin en zayıf halkası karşısında 2 puan kaybetti. Ligin en az maç kazanan takımları arasında yer alsa da, teknik adam Markus Weinzierl yönetiminde yoluna devam eden ve zor günler geçiren Augsburg, Hoffenheim deplasmanında kazanarak kısa bir süreliğine de olsa rahat bir nefes almak istiyor. Son6 haftaya namağlup performansıyla damga vuran ve üst sıralara adını yazdıran Hoffenheim, iç sahada Augsburg engeline takılmayacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.55

Bets10 Bahis Oranı: 5.15