İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 09.01.2022

İtalya Serie A Ligi’nde 21. hafta heyecanı yaşanırken, 9 Ocak Pazar günü için 3 güvendiğim müsabakayı kupon haline getirdim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Napoli – Sampdoria: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi serüvenine 20 hafta sonunda 3. sırada devam eden Napoli ile 15. sıradaki Sampdoria, 9 Ocak Pazar günü karşı karşıya gelecek. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele Türkiye saati ile 18:30’da, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 20. haftasında Juventus deplasmanına konuk olan Napoli, maça iyi başlayan taraf olurken, devre arasına Mertens’in 23. dakikada attığı golle 1-0 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda ise oyun hakimiyetini rakibine kaptıran ve üstünlüğün korumayı başaramayan ev sahibi, sezonun ikinci yarısına puan kaybıyla başladı. Bildiğiniz gibi Serie A Ligi’nin ilk 12 haftasında en iyi performans grafiğini ortaya koyan takım Napoli olmuştu. Son 8 haftalık fikstürde 6 maçta puan kaybeden Luciano Spalletti’nin öğrencileri, lideri maç fazlasıyla 6 puan gerisinde kalırken, İnter ve Milan’ın gerisinde kaldı. Yeniden zirve yarışına tutunmak isteyen Napoli, sezonun ilk yarısında 4 farklı mağlup etmeyi başardığı Sampdoria karşısında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Sampdoria, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Cagliari karşısında 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve aldığı 2-1’lik mağlubiyetle birlikte ateş hattına bir adım daha yaklaştı. Düşme hattındaki Cagliari karşısında kötü bir performans ortaya koyan Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, istikrardan uzak performans grafiğine sezonun ikinci yarısında devam ederken, düşme hattından 7 puan uzakta, 15. sırada kendisine yer buldu. Yeşil sahalara etkisiz bir geri dönüş yapan konuk ekip, Napoli deplasmanında puan veya puanlar almak adına umut vermekten çok uzak kaldı. İtalya Serie A Ligi’nde üst üste puan kayıpları yaşayarak, zirve yarışında ağır yara alan Napoli, bu hafta formsuz Sampdoria karşısında puan kayıplarına son verecek ve yarışa yeniden sıkı sıkı tutunacaktır.

Torino – Fiorentina: MS 2, 2.22 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; 9 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 21. hafta mücadelesinde, Torino ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. Covid 19 nedeniyle geçtiğimiz haftayı bay geçen takımlardan biri olan Torino, sezonun ikinci yarısını Fiorentina karşısında açacak. Torino sezonun ilk yarısını mağlubiyetle kapatmıştı.  İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter karşısına 4 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkmayı başaran Ivan Juric’in öğrencileri, lider karşısında tüm çabalarına rağmen 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Torino son maçtan mağlup ayrılsa da, lider karşısında hafife alınamaması gereken bir performans ortaya koydu. 19 haftadan topladığı 25 puanla 12. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, alt sıralardan uzak kalmayı başarsa da, üst sıralar için henüz yeterli değil. İtalya Serie A Ligi sahnesinde sezonun ikinci yarısı geçtiğimiz hafta başlarken, konuk ekip Fiorentina Covid 19 nedeniyle haftayı maç yapmadan geçirdi.  Vincenzo Italiano ve öğrencileri ilk 19 haftadan 10 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyetle 32 puan toplamayı başarmış ve kendisine 7. sırada yer bulmuştu. Konuk ekipte devre arasında Jonathan Ikoné’yi kadrosuna kattı. Sezonun ilk yarısında tam 16 golle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Dusan Vlahovic, Fiorentina’yı sırtlayan isim oldu. Hücum hattında büyük bir koza sahip olan ve bu kozu ilk 19 haftada iyi kullanankonuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta üst sıra mücadelesindeki iddiasını sürdürmek istiyor. Fiorentina iyi gidişatını İtalya Serie A Ligi’nin ikinci yarısında hız kesmeden sürdürecek ve konuk olduğu Torino deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Empoli – Sassuolo: KGVAR, 1.68 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; Empoli ile Sassuolo, 9 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 16:30’da kozlarını paylaşacak. S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 21. hafta mücadelesine Carlo Castellani Stadı ev sahipliği yapıyor. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Empoli, sezonun ilk yarısını 19 haftadan topladığı 27 puanla 9. sırada kapatırken, sezonun ikinci yarısına fırtına gibi başlangıç yaptı. Konuk olduğu Lazio deplasmanında Bajrami ve Zurkowski’nin golleriyle ilk 8 dakikada 2-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, son dakikaya kadar üstünlüğünü korumayı başarsa da, bitime saniyeler kala kalesinde beraberlik golüne engel olamadı. Deplasmandan 3-3’lük beraberlikle dönen Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyetle noktaladı. Ancak puan kayıplarına rağmen ev sahibinin devre arası dönüşünde sergilediği futbol, gelecek haftalar için umut verdi. İtalya Serie A Ligi’nin 20. haftasına kaçırdığı gollerle damga vuran Sassuolo, düşme hattındaki Genoa ile evinde 1-1 berabere kaldı. Maçın hemen başında 1-0 geriye düşen konuk ekip, Berarrdi ile beraberliği yakalasa da, galibiyeti getirecek pozisyonları cömertçe harcadı. Son 3 haftayı galibiyet alamadan geçiren konuk ekip, 8 haftalık fikstürde ise sadece Bologna’ya kaybetti. Son haftalarda daha iyi performanslar sergilemesine karşın, galibiyet adına fazlasıyla zorlanan Sassuolo, 21. haftada en yakın rakibi Empoli karşısına çıkacak. 9. sıradaki rakibiyle arasında 3 puan fark bulunan konuk ekibin deplasmanda galibiyet ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi sahnesinde gol sorunu yaşamasa da, savunmada önemli açıklar veren iki takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

Toplam İddaa Oranı: 4.84

Bets10 Bahis Oranı: 6.54