LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Elche Bahis Tahmini 10.01.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Kümede kalma mücadelesi veren Elche deplasmanda, Espanyol’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Espanyol Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Espanyol kazanır 1.93, beraberlik 3.50, Elche kazanır ise 4.35 olarak açıklanmış.

Espanyol Deplasmanda Kazandı

Espanyol, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Valencia deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Vicento Moreno’nun öğrencileri, bu galibiyet ile La Liga’da bu sezon ilk deplasman galibiyetini elde etti. Son haftalarda özellikle iç sahada üst üste galibiyetler alan Espanyol, iç sahada oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Elche karşısında da maçın favorisiler. Maç öncesinde Espanyol’da David Lopez’in sakatlığı bulunuyor.

Elche’den 1 Puan

Elche, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Granada’dan puan koparmayı başardı. Sahadan golsüz beraberlik ile ayrılan Francisco Rodriguez’in öğrencileri, az da olsa moral buldu diyebiliriz. La Liga’da bu sezon kümede kalma mücadelesi veren Elche, düşme hattının sadece 1 basamak üzerinde yer alıyor. 18. sıradaki Alaves ile eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Bu hafta Espanyol deplasmanına konuk olacak Elche’de Fidel ve Diego Gonzalez kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Maç Bilgileri

Espanyol – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da David Lopez’in sakatlığı bulunuyor. Elche’de Fidel ve Diego Gonzalez kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Nicolas Melamed Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Oscar Gil, Keidi Bare, Adrian Embarba, Raul De Tomas, Loren Moron

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Espanyol, maçın favorisi. Geçen hafta Mestalla’da Valencia’yı devirdiler. Alt sıralarda yer alan Elche karşısında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.64

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.93

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, şok bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Elche’ye 2-1 kaybettiler.