TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Adana Demirspor İddaa Tahmini 10.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Fenerbahçe evinde, Adana Demirspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe ile Adana Demirspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Fenerbahçe galibiyetinin 1.88, beraberlik tercihinin 3.75, Adana Demirspor galibiyetinin ise 4.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fenerbahçe’de Hedef 3 Puan

Fenerbahçe, Süper Lig’de devre arasına galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Kadıköy’de konuk ettikleri Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Sarı Lacivertliler, 32 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Bu hafta ise iç sahada, Adana Demirspor’u konuk edecekler. Vitor Pereira’nın görevden alınmasının ardından takımı, Zeki Murat Göle çalıştırıyor. Fenerbahç’de henüz yeni teknik adamın belli olmadığını da belirtelim. Bu hafta Adana Demirspor’u konuk edecek Fenerbahçe’de Luiz Gustavo, Altay Bayındır ve Mergim Berisha’nın sakatlıkları bulunuyor.

Adana Demirspor Çıkışa Geçti

Adana Demirspor, Süper Lig’de oynadığı son maçta Göztepe deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmüştü. Son haftalarda önemli puanlar toplayan Vincenzo Montella’nın ekibi, son 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı. Üst sıra takibini sürdüren Adana Demirspor, bu hafta Kadıköy’de Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da Mario Balotelli covid. Savunmadan Simon Deli ise milli takım kampında olduğu için forma giyemeyecek.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luiz Gustavo, Altay Bayındır ve Mergim Berisha’nın sakatlıkları bulunuyor. Adana Demirspor’da Mario Balotelli covid. Savunmadan Simon Deli ise milli takım kampında olduğu için forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Nazım Sangare, Atila Szalai, Kim Min Jae, Filip Novak, Jose Sosa, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Mesut Özil, Serdar Dursun

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ferhat Kaplan, Jonas Svensson, Joher Rassoul, Kaan Kanak, Matias Vargas, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Younes Belhanda, Yunus Akgün, Birkir Bjarnason, BrittAssambalonga

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’den bu hafta galibiyet bekliyorum. Adana Demirspor’da 2 önemli eksik var. Fenerbahçe, taraftarı önünde kazanır ve zirve takibini sürdürür.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, sürpriz bir galibiyet aldı. Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.