Leça – Sporting İddaa Tahmini 11.01.2022

11 Ocak Salı akşamı Portekiz Kupası‘nda yarı finalist belli olacak. Çeyrek Final Turu kapsamında Leça ile Sporting karşı karşıya gelirken, mücadele Türkiye saati ile 23:45‘te sahne alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Estádio do Leça FC Stadı’nın ev sahipliğinde oynanacak olan karşılaşma için İddaa, Leça galibiyetine 17.00, beraberliğe 5.80 oran verirken, Sporting galibiyetine ise oran açmadı. Rexbet ise ev sahibine 46.00, beraberliğe 13.00, konuk ekibe ise 1.03 oran veriyor.

Leça Sürpriz Peşinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Leça, Portekiz Kupası’nda aldığı sürpriz galibiyetlerle dikkat çekiyor. Ev sahibi 5 tur geçmeyi başarırken, yarı final biletine uzandı ve kupa serüveninde sürpriz bir performans grafiğine imza attı. Portekiz Ulusal Şampiyonası C Grubu’nda mücadele veren Leça, özellikle Portekiz Premier Lig temsilcileri Gil Vicente ve Arouca karşısında aldığı galibiyetlerle takdir topladı. Sporting karşısında bir sürprize daha imza atmak isteyen ev sahibinin bu sezonki en zor sınavını Portekiz Kupası Çeyrek Final Turu’nda verecek. Luís Pinto önderliğinde mucize arayacak olan Leça, 5 maçlık performansıyla kolay lokma olmadığını ispatladı. Ev sahibinde zorlu maç öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Sporting Şampiyonluğa Göz Kırptı

Portekiz Premier Ligi’dne şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Sporting, Portekiz Kupası Çeyrek Final Turu’nda Leça deplasmanına konuk oluyor. Ligde ilk mağlubiyetini 17. haftada konu olduğu Santa Clara deplasmanında alan Sporting, liderin 3 puan gerisine düşse de, hem lig hem de Şampiyonlar Ligi performansıyla harika bir sezon geçiriyor. Ruben Amorim yönetiminde boy gösterdiği Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda, Dortmund’u gerisinde bırakarak Son 16 biletine uzanan Sporting, sadece kupada çeyrek finalin değil, aynı zamanda şampiyonluğun favorilerinden birisi. 3 kulvarda birden harika performanslarıyla takdir toplayan Amorim ve öğrencileri, alt liglerde mücadele eden ve kendisinden kadro kalitesi olarak çok geride kalan Leça karşısında, sürprize izin vermek istemiyor.

Maç Bilgileri

Leça – Sporting Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Karşılaşma Türkiye saati ile 23:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estádio do Leça FC Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leça’da bu ahfta önemli bir eksik bulunmuyor. Sporting cephesinde ise Pedro Porro ve Jovane sakat.

Leça'nın ilk 11’i Belli mi?

Leça’nın muhtemel kadrosu: Luiz Gustavo Pinto Galil, Ribeiro, Materazzi, Mateus, Milhazes, Coelho, Diogo, Neves, Martins, Lopes, Monterio.

Sporting'in İlk 11’i Belli mi?

Sporting’in muhtemel kadrosu: Antonio Adan, Reis, Coates, Neto, Esgaio, Palhinha, Nunes, Sarabia, Goncalves, Santos, Paulinho.

Portekiz Premier Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Sporting, Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 Turu’nda mücadele edecek. Başarılarla dolu bir sezon geçiren Sporting’in kupada yoluna devam edeceğini ve deplasmanda rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2 (-2), Oran 1.34

Rexbet Oranı: MS 2 (-2), Oran ***

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Sporting deplasmanda rahat kazandı. Konuk ekip Leça karşısında tam 4 golle tur biletine uzanırken, rakibine gol şansı dahi vermedi. Kazananları tebrik ederiz.