TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 15.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon deplasmanda galibiyet alamayan Çaykur Rizespor deplasmanda, Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Çaykur Rizespor ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Çaykur Rizespor kazanır 1.91, beraberlik 3.75, Fatih Karagümrük kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.  

Fatih Karagümrük Galibiyet Peşinde

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Gaziantep FK deplasmanında 3-1 kaybettiler. Volkan Demirel yönetiminde ilk mağlubiyetini yaşayan İstanbul ekibi, son 3 karşılaşmada ise galibiyet çıkartamadı. Volkan Demirel’in göreve gelişinden bu yana sadece tek galibiyetleri var. Bu hafta Çaykur Rizespor’u konuk edecek Fatih Karagümrük’de Tunay Torun’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Çaykur Rizespor Deplasmanda Etkisiz

Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hatayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettilkleri Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldılar. Çaykur Rizespor’a 1 puanı getiren goller, Joel Pohjanpalo’dan geldi. Bu sezon Süper Lig’de 5 galibiyeti bulunan Karadeniz ekibi, bu galibiyetlerin tamamını iç sahada elde etti. Süper Lig’de bu sezon deplasmanda oynadıkları 9 karşılaşmada sadece 1 puan toplayabildiler. Bu hafta Çaykur Rizespor’da Gökhan Gönül ve Fabricio Baiano’nun kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim. 

Fatih Karagümrük – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Tunay Torun’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. Çaykur Rizespor’da Gökhan Gönül ve Fabricio Baiano’nun kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim. 

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Viviano, Hedenstad, Medhi Benatia, Rayyan Baniya, Jure Balkovec, Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Emre Mor, Yan Karamoh, Ahmed Musa Aleksandar Pesic

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, maçın favorisi. Son 3 maçta galibiyet alamadılar ve reaksiyon göstermeleri gerekiyor. Deplasmanda bu sezon sadece 1 puan toplayabilen Çaykur Rizespor karşısında kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.67

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.91

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük, iç sahada hata yapmadı. Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup ettiler ve moral buldular.