İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.01.2022

14 Ocak Cuma günü sahne alacak Almanya Bundesliga, Fransa Ligue 1 ve Türkiye Süper Lig mücadelelerini kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Dortmund – Freiburg: MS 1, 1.36 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Borussia Dortmund, 14 Ocak Cuma akşamı evinde Freiburg’u konuk edecek. Almanya Bundesliga 10. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:30’da başlarken, beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın 18. haftasında Frankfurt deplasmanına konuk olan Dortmund, lider Bayern Münih’in mağlup olduğu haftada zirve ile puan farkını 6’ya indirme fırsatı yakalarken, maça kabus gibi bir başlangıç yaptı. Savunma hattı bir maçta daha akıl almaz hatalara imza atarken, Marco Rose ve ekibi devre arasına 2-0 geride girdi. İkinci yarıda Hazard geri dönüşün sinyallerini yakarken, Bellingham ve Dahoud son 3 dakikada buldukları gollerle takımına galibiyeti getirdi. Lider ile puan farkını 6’ya indirmeyi başaran ve yoluna zirvenin en yakın takipçisi olarak devam eden Dortmund,  bu hafta Covid 19 önlemleri nedeniyle taraftar desteğinden uzak kalacak olsa da, geçtiğimiz hafta harika bir geri dönüşle alınan galibiyet konuk ekipte 3 puandan fazlasını ifade ediyor. Morallerin yükseldiği Dortmund, bu hafta sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup olduğu Freiburg ile karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın 18. haftasında Arminia Bielefeld karşısına çıkarken, harika başladığı mücadelede galibiyeti kaçırdı. Janik Haberer ve Woo-Yeong’un golleriyle ilk 46 dakikada 2-0’lık üstünlüğü yakalayan konuk ekip, üstünlüğünü korumayı başaramazken, bitime 3 dakika kala kalesinde gördüğü golle 2-2’lik beraberliğe razı geldi. Son 3 haftadan namağlup çıkmayı başarsa da, 4 puan kaybeden Freiburg, liderin mağlup olduğu haftada 1 puanla yetinerek, Bayern Münih’in 13 puan gerisinde kaldı. İlk 10 haftadan namağlup çıkmayı başaran Freiburg, son 9 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarmasına rağmen, ilk haftalardaki harika performans grafiğiyle 4. sırada kendisine yer buldu. Kötü gidişata en yakın rakiplerinden Dortmund karşısında son vermek isteyen konuk ekip, sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup ettiği rakibi karşısında bir kez daha galibiyete arayacak. Geçtiğimiz hafta aldığı 3 puanla liderlik koltuğu ile puan farkını 6’ya indiren Dortmund, iç sahada Freiburg engelini galibiyetle aşacak ve şampiyonluk yarışında geçtiğimiz hafta yakaladığı fırsatı kaybetmeyecektir.

Nice – Nantes: MS 1, 1.61 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Nice ile Nantes, Fransa Ligue 1’de 21. haftanın açılış mücadelesinde karşı karşıya gelecek. 14 Ocak Cum akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak karşılaşmayı beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’in 20. haftasında Brest deplasmanına konuk olan Nice, haftaya liderin en yakın takipçisi olarak girerken, 20. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen, harika bir deplasman sınavı verdi ve 3-0’lık galibiyetle 2. sıradaki yerini korudu. Son 3 haftadan 3 galibiyetle çıkmayı başaran Nice, lider ile puan farkını 9’a indirdi. Christophe Galtier’i getirerek sezona şampiyonluk hayalleriyle başlayan Nice, ilk 20 hafta sonunda şampiyonluk yarışından PSG’nin ardından en güçlü aday olmayı başardı. İyi bir sezon geçiren ev sahibi, bu hafta sezonun ilk yarısında 2-0 mağlup ettiği Nantes ile karşı karşıya gelecek. Nantes, Fransa Ligue 1’de son haftaların en formda takımlarından biri. Son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle çıkmayı başaran konuk ekip, devre arasına formda bir giriş yaparken, ara dönüşünde etkisini sürdürdü. 20 hafta sonunda 29 puanla 9. sırada yer alan Nantes, düşme hattından uzak kalma hedefine şuana kadar ulaştı. Antoine Kombouare yönetiminde sezon başında küme düşme adayları arasında gösterilen ve kadrosundan önemli isimleri kaybeden Nantes, ilk 20 haftada karşımıza iyi bir oyun planıyla çıktı. Son 4 haftanın 3’ünde kalesini gole kapatan konuk ekip, iyi savunma performansıyla yükselişe geçti. Fransa Ligue 1 serüvenine 2. sırada devam eden Nice, lider ile puan farkını 9’a indirmeyi başarırken, 3 maçlık galibiyet serisiyle formunun zirvesine çıktı. Ev sahibi iç sahada galibiyetlerine tam gaz devam edecektir.

Beşiktaş – Gaziantep FK: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 14 Ocak Cuma günü Türkiye Süper Lig sahnesinde 21. hafta heyecanı başlarken, Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelede Beşiktaş ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 1. Türkiye Süper Ligi’nin son şampiyonu Beşiktaş, yeni sezonda ilk 20 hafta geride kalırken, şampiyonluk yarışından koptu. Liderin 20 puan gerisinde kalan Siyah Beyazlılar, Sergen Yalçın ile yollarını 5 hafta önce ayırırken, hoca arayışlarına devam ediyor. 29 puan 9. sırada yer alan ev sahibi, Önder Karaveli yönetiminde 5 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle iyi performanslar sergilese de, henüz ilk 5 içerisine giremedi. Antalyaspor’u mağlup ederek Türkiye Süper Kupa’nın son sahibi olmayı başaran Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olurken, 2 kez öne geçtiği maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Kupanın yorgunluğunu fazlasıyla hisseden Beşiktaş, bu hafta evinde bir hata daha yapmak istemiyor. Gaziantep FK, Türkiye Süper Ligi’ne iç saha performansıyla damga vurdu. Erol Bulut yönetiminde ilk 20 haftanın en iyi iç saha performansını sergileyen konuk ekip, lider Trabzonspor’u dahi iç sahada geride bırakmayı başardı. Deplasmanda ise ligin en kötü performans grafiklerinden birini ortaya koyan Gaziantep FK, ilk dış saha galibiyetini 10. deplasman maçında aldı. Son 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geçiren Gaziantep FK, yoluna 7. sırada devam ediyor. Üst sıra mücadelesinden vazgeçmeyen Erol Bulut ve öğrencileri, yakaladığı 5 maçlık harika seriyi Beşiktaş deplasmanında galibiyetle taçlandırmak istiyor. Türkiye Süper Lig sahnesinde yükselişe geçmek isteyen Beşiktaş ve yakaladığı yükselişi sürdürmek isteyen Gaziantep FK’nın, bu hafta galibiyet hedefine ulaşmasa dahi, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.39

Bets10 Bahis Oranı: 4.92