Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach – Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 15.01.2022

Almanya Bundesliga’da 15 Ocak Cumartesi günü iki ezeli rakip Mönchengladbach ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30‘da sahne alacak dev maçı futbol severler beIN SPORTS HD 3 ekranlarından canlı izleyebilir.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Mönchengladbach galibiyetine 2.55, beraberliğe 4.00, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.30, beraberliğe 3.35, konuk ekibe ise 2.12 oran veriyor.

Mönchengladbach 5 Hafta Sonra Galip

Almanya Bundesliga’da sezonun ilk yarısında Adi Hütterr yönetimindeki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Mönchengladbach, sezona ilk 5 hedefiyle başlarken, devre arasına küme düşme tehlikesiyle girdi. Son 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle kapatan ev sahibi, geçtiğimiz hafta sezonun ikinci yarısına lider Bayern Münih deplasmanında start verirken, 18. haftada harika bir geri dönüşe imza attı. Mönchengladbach sadece mücadelede değil, sezon genelinde de bir geri dönüş sinyalleri verdi. Lideri 1-0 geriden gelerek mağlup eden Adi Hütter’in öğrencileri, 6 hafta sonra aldığı galibiyetle birlikte küme düşme hattından uzaklaşırken, ev sahibinde ilk 5 umutları yeniden başladı. Galibiyetlerini seriye dönüştürmek isteyen Gladbach, bu hafta bir diğer ezeli rakibi Bayer Leverkusen ile karşı karşıya gelecek.

Bayer Leverkusen Düşüşte

Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 32 hedefine ulaşmayı başarırken, Almanya Bundesliga sahnesinde düşüşe geçti. Liderin en yakın takipçilerinden biri olmayı başarsa da, son 4 haftayı galibiyetsiz geçiren Gerardo Seoane’nin öğrencileri, liderin 14 puan gerisinde, 5. sıraya kadar geriledi. Son olarak geçtiğimiz hafta evinde Union Berlin’i konuk eden Bayer Leverkusen, Patrik Schick ile 1-0 öne geçmeyi başarsa da, mağlubiyetten bitime 6 dakika kala Jonathan Tah’ın golüyle kurtuldu. Düşüşe geçen konuk ekip, çıkış bileti arıyor. Puan kayıplarına son vermek isteyen Bayer Leverkusen, Avrupa hedefine ulaşmasının ardından, Bundesliga’da yükselişe geçmek istiyor.

Mönchengladbach – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach takımında Bennetts, Doucoure, Hofmann, Scally ve Zakaria sakat. Bensebaini milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Bayer Leverkusen cephesinde Amiri, Aranguiz, Baumgartlinger, Palacios, Sinkgraven’in sakatlığı bulunuyor. Kossounou ve Tapsoba milli takım kampında bulundukları için kadroda yer almayacak.

Mönchengladbach’ın ilk 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Jordan Beyer, Matthias Ginter, Kouadio Kone, Lainer, Neuhaus, Wolf, Laszlo Benes, Hermann, Lars Stindl, Alassane Plea.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Odilon, Retsos, Frimpong, Karim Bellarabi, Amine Adli, Wirtz, Kerem Demirbay, Frimpong, Lucas Alario, Patrik Schick.

İki ezeli rakip içinde bu maç 3 puandan fazlasını ifade ediyor. Galibiyete ihtiyacı olan Mönchengladbach ve Bayer Leverkusen, bu hafta 3 puan hedefine ulaşamasa dahi, rakip fileleri havalandıracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.29

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren mücadelenin ikinci yarısında 3 gol atıldı. Konuk ekip Bayer Leverkusen ezeli rakibini deplasmanda Robert Andrich ve Schick’in golleriyle mağlup etmeyi başarırken, mücadelede 2 kez penaltı fırsatından yararlanamadı. Kazananları tebrik ederiz.