Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin – Hoffenheim İddaa Tahmini 15.01.2022

15 Ocak Cumartesi akşamı bizleri Union Berlin ile Hoffenheim‘ın 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 17:30‘da başlayacak olan Almanya Bundesliga mücadelesi beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Union Berlin galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.60, Hoffenheim galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.57, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Union Berlin Üst Sıraları Bırakmadı

Union Berlin, zorlu Bayer Leverkusen deplasmanında galibiyeti kaçırsa da, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı. Konferans Ligi’ne veda ettikten sonra ligde vites yükselten Urs Fischer’ın öğrencileri, 1-0 geriden gelerek Bayer Leverkusen deplasmanında Prömel’in golleriyle 2-1’lik üstünlüğü yakalasa da, bitime kısa bir süre kala, kalesinde beraberlik golüne engel olamadı. Son 3 haftadan 2 beraberlik,1 galibiyetle namağlup çıkmayı başaran ev sahibi, 18 hafta sonunda ise sadece 4 kez mağlup olurken, ligin en az maç kaybeden takımlarından biri oldu. Evinde lider Bayern Münih dışında hiçbir Bundesliga takımına 3 puan fırsatı vermeyen Union Berlin, iyi iç saha performansını Hoffenheim karşısında sürdürmek istiyor.

Hoffenheim Formunun Zirvesinde

Almanya Bundesliga’nın 18. haftasından 3-1’lik Augsburg galibiyetiyle çıkmayı başaran Hoffenheim, yenilmezlik serisini tam 7 haftaya çıkarırken, liderin en yakın takipçileri arasına adını yazdırdı. Devre arasına son 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkarak giren konuk ekip, devre arasında galibiyetle dönerken, Sebastian Hoeness yönetiminde harika performansını sürdürdü. Attığı 38 gol ve kalesinde gördüğü 27 golle ligin en iyi gol istatistiklerinden birini ortaya koyan Hoffenheim, başarısının tesadüf olmadığını sezonun ilk yarısında bizlere ispatladı. Kulübeden ligin en fazla verim alan takımlarından birisi olmayı başaran Hoffenheim’ı, formunun zirvesindeyken mağlup etmek kolay değil.

Union Berlin – Hoffenheim Maç Bilgileri

Union Berlin – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin takımında Becker, Dehl, Van Drongelen ve Wszolek sakat. Awoniyi milli kamp sebebiyle kadroda yer almayacak. Hoffenheim cephesinde ise Asllani, Bicakcic, John, Kasim ve Skov’un sakatlığı bulunuyor. Samassekou ise milli takım kadrosunda olduğu için bu kadroda yer almıyor.

Union Berlin’nin ilk 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Ryerson, Giesselmann, Paul Jaeckel, Trimmel, Knoche, Rani Khedira, Max Kruse, Kevin Behrens, Haraguchi, Ingvartsen.

Hoffenheim’ın ilk 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Philipp Pentke, Stefan Posch, Akpoguma, Stiller, Dennis Georginio Rutter, Raum, Gacinovic, Vogt, Kramaric, Dabbur, Ihlas Bebou.

Sezonun ilk yarısını harika bir seriyle kapatan ve ikinci yarıda seriyi galibiyetle sürdüren Hoffenheim, Union Berlin deplasmanında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.06

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Son 7 haftanın namağlup takımı Hoffenheim, deplasmanda 1-0 öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü koruyamadı ve haftayı 2-1’lik mağlubiyetle kapattı.