Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Manchester United İddaa Tahmini 15.01.2022

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün son maçı. Manchester United deplasmanda, Aston Villa’ya konuk olacak. Saat 20.30’da start alacak karşılaşma S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Aston Villa ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Aston Villa galibiyetinin 2.90, beraberlik tercihinin 3.50, Manchester United galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Aston Villa Sürpriz Arayacak

Aston Villa, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup 3. turunda Manchester United ile karşı karşıya geldi. Old Trafford’da rakibine 1-0 kaybeden Steven Gerrard’ın ekibi, bu hafta ise Manchester United ile Premier Lig’de karşılaşacak. Ligde oynadığı son maçta Brentford’a deplasmanda 2-1 kaybeden Aston Villa, son haftalarda istikrarsız sonuçlar alıyor. Son 6 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Aston Villa’nın bu hafta Manchester United karşısında da işi pek kolay değil. Maç öncesinde Aston Villa’da John McGinn kart cezalısı. Trezeguet ve Bertrand Traore ise milli takım kampında.

Manchester United 3 Puan Peşinde

Manchester United, Premier Lig’de oynadığı son karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılmıştı. Old Trafford’da konuk ettikleri Wolverhampton’a 1-0 kaybettiler. Ralf Rangnick yönetiminde ilk kez Premier Lig’de mağlubiyet yaşayan Manchester United’ın 6 maçlık yenilmezlik serisi sona ermiş oldu. Geçtiğimiz hafta sonu ise FA Cup 3. turunda Aston Villa’yı 1-0 ile geçerek tur atlayan Manchester United, Aston Villa ile bu kez Premier Lig’de karşılaşacak. Maç öncesinde Manchester United’da Luke Shaw ve Scott McTominay cezalı. Paul Pogba’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Aston Villa – Manchester United Maç Bilgileri

Aston Villa – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da John McGinn kart cezalısı. Trezeguet ve Bertrand Traore ise milli takım kampında. Manchester United’da Luke Shaw ve Scott McTominay cezalı. Paul Pogba’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Kortney Hause, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Matt Targett, Marvelous Nakamda, John McGinn, Emi Buendia, El Ghazi, Jacob Ramsey, Ollie Watkins

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Fred, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

İki takımda savunmada güven vermiyor. Aston Villa, son 2 maçtan puan çıkartamadı. Kalelerinde çok sayıda gol görüyorlar. Manchester United’da istikrarsız. Villa Park’ta gollere yönelmek daha mantıklı. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, 2-0’dan kazanamadı. Villa Park’ta Aston Villa ile 2-2 berabere kaldılar.