İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 15.01.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Sivasspor – Trabzonspor: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 1.84 (Bets10) ; Sivasspor, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Konyaspor deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile dönen Sivasspor, 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı ve moral buldu. Süper Lig’de bu sezon 7. Galibiyetini alan Sivasspor, üst sıra takibini de devam ettiriyor. Bu hafta ise iç sahada Trabzonspor ile karşılaşacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı, deplasmanda 2-1 kaybetmişlerdi. Sivasspor, bu kez rakibi karşısında sürpriz yapma peşinde. Trabzonspor’da yüzler gülüyor. Süper Lig’in 2. Yarısının ilk haftasında Yeni Malatyaspor’u konuk eden Trabzonspor, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Maçın genelinde üstün olan taraf Trabzonspor idi ve farklı bir galibiyeti de kaçırdı diyebiliriz. Süper Lig’de 49 puan ile liderliğini sürdüren Bordo Mavililer, en yakın takipçisi Konyaspor’un 10 puan önünde yer alıyor. Şampiyonluğun en büyük adayı olan Trabzonspor, bu hafta Sivasspor deplasmanına konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Trabzonspor’da Edgar Ie, Manolis Siopis, Djaniny, Serkan Asan ve Gervinho’nun sakatlıkları bulunuyor. Sivasspor, büyük takımlara karşı iyi bir performans sergiliyor. Bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray’dan puan almayı başardılar. Trabzonspor karşısında da sürpriz yapabilecek güçteler. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Hem Sivasspor hem de Trabzonspor’dan gol bekliyorum.

Newcastle United – Watford: MS1, 1.79 (iddaa) – 2.09 (Bets10) ; Newcastle United, bu sezon Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Ligde oynadıkları son karşılaşma, Manchester United’ı konuk ettiler ve sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. St. James Park’ta galibiyeti kaçırdılar diyebiliriz. Eddie Howe’un öğrencileri, Premier Lig’de bu sezon tek galibiyet alabildi ve topladığı 11 puan ile düşme hattında yer alıyor. Ligin son sırasındaki Norwich City ile aralarında 1 puanlık far var. Bu hafta iç sahada Watford’u konuk edecek Newcastle United, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Newcastle United’da Paul Dummett, Callum Wilson ve Jamal Lewis sakat. Javier Manquillo ise kart cezalısı. Watford, üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Premier Lig’de oynadıkları son maçta Tottenham’ı konuk eden Watford, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Premier Lig’de son 6 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Claudio Ranieri’nin öğrencileri, düşme hattına iyice yaklaşmış durumda. Geçtiğimiz hafta sonu ise FA Cup 3. turunda Leicester City’e konuk olan Watford, bu karşılaşmadan da 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı ve kupaya veda etti. Son haftaların formsuz takımlarından biri olan Watford’un bu hafta St. James Park’ta puan alabileceğini düşünmüyorum. Watford’da maç öncesinde William Trost Ekong, Adam Masina ve Imran Louza milli takım kampında. Ismaila Sarr, Ben Foster, Nicolas Nkoulou ve Oghenekaro Etebo ise sakat olan isimler. Watford, üst üste 6 maçtır kaybediyor. Son haftalarda çok formsuzlar. Newcastle United, Premier Lig’de 2. Galibiyetini arıyor. Taraftarı önünde kazanarak moral bulacaklarını düşünüyorum.

Antalyaspor – Fenerbahçe: MS 2, 1.83 (iddaa) – 2.14 (Bets10) ; Antalyaspor’da gidişat pek iyi değil. Geçtiğimiz hafta sonu Göztepe ile karşı karşıya gelen Antalyaspor, rakibihe 4-0 mağlup oldu. Cheriff Ndiaye’yi tutmakta zorlanan Kırmızı Beyazlılar, etkisiz kaldığı maçta haklı bir yenilgi yaşadı diyebiliriz. Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Akdeniz ekibi, bu hafta iç sahada konuk edeceği Fenerbahçe karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Fenerbahçe’de puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Adana Demirspor’u konuk eden Sarı Lacivertliler, rakibine 2-1 mağlup oldu. Enner Valencia’nın golüyle öne geçtiler ama skoru koruyamadılar. Bu sezon Süper Lig’de 6. mağlubiyetini alan Fenerbahçe, 5. sıraya geriledi. Lider Trabzonspor’un tam 17 puan gerisine düştüler. Bu hafta ise Antalyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Teknik direktörlük görevine İsmail Kartal’ın getirildiğini de belirtelim. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Altay Bayındır, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Fenerbahçe, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor’a 2-1 kaybetti. Takımın başına İsmail Kartal getirildi ve Fenerbahçe’nin artık yeni hocası belli oldu. Son 4 maçta sadece 1 gol atabilen Antalyaspor karşısında Fenerbahçe’yi 3 puana yakın görüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.30

Bets10 Bahis Oranı: 8.22