Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan – Spezia İddaa Tahmini 17.01.2022

Milan evinde Spezia‘yı konuk ediyor. 17 Ocak Pazartesi günü İtalya Serie A Ligi fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 20:30′da başlarken, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Milan galibiyetine 1.30, beraberliğe 6.00, Spezia galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.18, beraberliğe 4.50, konuk ekibe ise 7.20 oran veriyor.

Milan Golcüleri İş Başında

Milan, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına harika bir başlangıç yaparken, 3 maçlık galibiyet serisini İtalya Kupası Son 16 Turu’nda 3-1’lik Genoa galibiyetiyle taçlandırdı. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısını derbi galibiyetiyle açan ve Roma karşısında 3-1’lik galibiyete uzanan ev sahibi, ardından Venezia deplasmanından 3-0’lık galibiyetle çıkmayı başardı. Ligde 3’te 3 yaparak lider İnter ile puan farkını 1’e indiren Stefano Pioli’nin öğrencileri, Covid 19 ve milli takım maçlarının oynandığı bu zorlu süreçte önemli eksiklere rağmen iki kulvarda birden aldığı galibiyetlerle, şampiyonluk yarışında rüştünü bir kez daha ispatladı. Lidere nefesinin yakından hissettiren Milan, formda çıkacağı iç saha sınavında hata yapmak istemiyor.

Spezia Sürpriz Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında Genoa deplasmanına konuk olan Spezia, Simone Bastoni’nin ilk yarıda attığı şık golle 1-0’lık galibiyete uzanırken, küme düşme hattına girme tehlikesi yaşadığı zorlu deplasman sınavından 3 puanla çıkarak, lig maratonunda rahat bir nefes aldı. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geçiren konuk ekip, bu süreçte Napoli ve Genoa karşısında galibiyete uzanırken, tek mağlubiyetini ise Hellas Verona karşısında aldı. Küme düşme hattından 3 puan uzaklıkta yer alan Thiago Motta ve öğrencilerinde tehlike devam ediyor. Bu hafta Milan deplasmanına konuk olacak olan Spezia, formda rakibi karşısında sürpriz arayacak.

Milan- Spezia Maç Bilgileri

Milan – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Marco Serra. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Kjaer, Romagnoli, Tomori ve Tonali sakat. Ballo-Toure, Bennacer ve Kessie milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Spezia cephesinde ise Leo Sena’nın sakatlığı bulunuyor. Colley milli takım kampı nedeniyle kadroda yer almayacak.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Florenzi, Pierre Kalulu, Gabbia, Andrea Conti, Rade Krunic, Saelemaekers, Rafael Leao, Brahim Diaz, Zlatan Ibrahimovic, Ante Rebic.

Spezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Salvador Ferrer, Bastoni, Erlic, Amian, Nikolaou, Verde, Maggiore, Kovalenko, Janis Antiste, N’Zola.

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya aldığı farklı galibiyetlerle damga vuran Milan, liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ederken, evinde ağırlayacağı Spezia karşısında farklı galibiyetlerine hız kesmeden devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.66

Best10 Oranı: H1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nde liderin en yakın takipçisi Milan, evinde ağırladığı Spezia karşısında şok bir mağlubiyet alırken, zirveden uzaklaştı. Evinde 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan Pioli’nin öğrencileri, bu hafta iç saha performansıyla bizleri yanılttı.