Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim – Borussia Dortmund İddaa Tahmini 22.01.2022

Almanya Bundesliga‘da liderin en yakın takipçisi Borussia Dortmund, 22 Ocak Cumartesi akşamı Hoffenheim deplasmanına konuk olacak. 20. hafta mücadelesi beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Hoffenheim galibiyetine 3.00, beraberliğe 4.20, Borussia Dortmund galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.41, 2.5 Alt 3.00 oran kazandırıyor.

Hoffenheim 2 Maçtır Mağlup

Hoffenheim son 2 maçından mağlup ayrıldı. Almanya Budnesliga’da 7 haftalık yenilmezlik serisi ev sahibini 4. sıraya kadar taşırken, Union Berlin deplasmanına 5 galibiyet, 2 beraberlikle konuk olan Hoffenheim, geçtiğimiz haftayı 2-1’lik mağlubiyetle tamamladı. 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ev sahibi, hafta içi Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda ise Freiburg’a evinde 4-1’lik skorla kaybederken, kupa serüvenine veda etti. Sebastian Hoeness’in öğrencileri, kötü gidişata çare arıyor. Tekrar harika seriye geri dönmek isteyen Hoffenheim, bu hafta zorlu bir fikstürle karşı karşıya. Üst sıralarda var olmaya çalışan ev sahibi, iç sahada 2. sıradaki Dortmund’u konuk edecek.

Borussia Dortmund Şampiyonluk Yarışında

Almanya Bundesliga’da liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Borussia Dortmund, geçtiğimiz hafta evinde Freiburg’u konuk ederken, gol perdesini erken açan Marco Rose ve ekibi, fişi erken çekti. Devre arasını 3-0, 90 dakikayı ise 5-1’lik galibiyetle kapatan Dortmund, Bayern Münih ile birlikte şampiyonluk adayı olduğunu ispatladı. Haaland ve Meunier ikilisi maça 2’şer golle damga vururken, Frankfurt karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete uzanan Dortmund, sezonun ikinci yarısında iyi performansını sürdürdü. Liderin 6 puan gerisinde yer alan Dortmund, lider ile puan farkının açılmasına izin vermiyor. Norveçli golcü Haaland 15 golle ulaşırken, konuk ekibin galibiyet yolunda en büyük kozu olmaya devam ediyor. Formda Dortmund galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Hoffenheim – Dortmund Maç Bilgileri

Hoffenheim – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rhein Neckar Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim Bicakcic, Gacinovic, John ve Kaderabek sakat. Samassekou milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Borussia Dortmund cephesinde ise Emre Can, Dahoud, Morey Bauza, Reyna, Schmelzer ve Unbehaun’un sakatlığı bulunuyor.

Hoffenheim’ın ilk 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Akpoguma, Richards, Psch, Baumgartner, Raum, Vogt, Geiger, Dabbur, Kramaric, Bebou.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Meunier, Nico Schulz, Hummels, Brandt, Bellingham, Guerreiro, Reus, Marius Wolf, Erling Haaland, Donyell Malen.

Şampiyonluk yarışında rüştünü ispatlayan Dortmund, en yakın rakiplerinden Hoffenheim karşısında puan kaybetmeyecek ve zorlu deplasmandan 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.87

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Dortmund, deplasmanda 3 puan hedefine 3 golle uzandı. Gol düellosundan galip çıkmayı başaran Marco Rose ve ekibi, Hoffenheim karşısında bizleri yanıltmadı.