Caen – Ajaccio İddaa Tahmini 24.01.2022

beIN SPORTS HD 3 ekranlarından 24 Ocak Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 2 mücadelesinde, Caen ile Ajaccio karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Caen galibiyetine 2.85, beraberliğe 2.95, Ajaccio galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.47, beraberliğe 2.37, konuk ekibe ise 2.36 oran veriyor.

Caen Zor Günler Geçiriyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Caen, Fransa Ligue 2 sahnesinde küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlardan biri. Son 10 haftalık fikstürde tek galibiyeti bulunan ev sahibi, geçtiğimiz hafta 3. sıradaki Sochaux karşısında ilk yarı 2-0’lık üstünlüğü yakalarken, ikinci yarının hemen başında 10 kişi kalmasıyla birlikte, 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Play Out hattı ile aynı puanda yoluna devam eden Stephane Moulin’nin öğrencileri, 20 haftadan sadece 5 galibiyet çıkarabildi. Geçtiğimiz hafta sergilenen iyi futbola rağmen büyük bir hataya imza atan Caen, Fransa Ligue 2 sahnesinde güven vermemeye devam ediyor.

Ajaccio Savunması Harikalar Yarattı

Fransa Ligue 2’ye harika savunma performansıyla damga vuran Ajaccio, liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ederken, liderlik için büyük bir avantaja sahip. 20 haftadan 21 puan çıkarmayı başaran konuk ekip, 2 maç eksikle liderin 1 puan gerisinde yoluna devam ederken, 20 hafta sonunda kalesinde sadece 8 gole izin verdi. Uzak ara ligin en iyi savunma performansını ortaya koyan Ajaccio, tam 5 haftadır maç kaybetmezken, rakiplerine gol şansı vermedi. Son 18 maçında 2.5 gol barajının aşılmadığı konuk ekip, skor üretmekte zorlansa da, rakiplerine kolay gol şansı asla tanımadı. 5 maçtır kaybetmeyen Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, Caen deplasmanına formda ve moralli çıkacak.

Caen – Ajaccio Maç Bilgileri

Caen – Ajaccio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Michel d`Ornano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Caen takımında Kelian Nsona, Chahiri ve Abdi sakat. Nuno da Costa ise kart cezalısı. Ajaccio’da ise Bevic Moussiti-Oko sakat.

Caen'in 11’i Belli mi?

Caen’in muhtemel kadrosu: Remy Riou, Yoel Armougom, Adolphe Teikeu, Jonathan Rivierez, Vandermersch, Cisse, Deminguet, Jeannot, Steve Shamal, Sery.

Ajaccio'nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Diallo, Cidal, Avinel, Kalulu, Nouri, Coutadeur, Marchetti, Cimignani, El Idrissy, Courtet.

20 hafta sonunda kalesinde sadece 8 gole izin veren Ajaccio’nun son 18 maçında 2.5 gol barajı aşılmadı. Konuk ekip bu haftada 2.5 gol barajının aşılmasına engel olacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.34

Best10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.45

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Caen galibiyetiyle sona eren mücadelede 2 gol atıldı. Ev sahibi sürpriz bir galibiyete imzasını atarken, 90 dakika sonunda mücadelede 2.5 gol barajı aşılmadı. Kazananları tebrik ederiz.