Şampiyona iddaa tahminler ve analizleri

Huddersfield Stoke City İddaa Tahmini 28.01.2022

İngiltere Championship’de heyecan devam ediyor. Stoke City deplasmanda, Huddersfield’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.45’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Huddersfield ve Stoke City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Huddersfield kazanır 2.50, beraberlik 3.30, Stoke City kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Ward Attı Huddersfield Kazandı

Huddersfield, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Reading deplasmanından 4-3’lük galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Daniel Ward’ın 3 gol attığı maçta önemli bir galibiyet alan Cralos Corberan’ın ekibi, Championship’de 6. Sırada yer alıyor. Play off umutlarını sürdüren Hudderfsield, üst üste 8 maçtır da mağlubiyet yüzü görmüyor. Bu hafta  Galpharm’da Stoke City’i konuk edecek Huddersfield, yenilmezlik serisini sürdürme peşinde. Maç öncesinde Huddersfield’da Alex Vallejo’nun sakatlığı var.

Stoke City’de 3 Eksik

Stoke City, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Coventry deplasmanından puansız döndü. Rakibine 1-0 mağlup olan Michael O’Neill’ın öğrencileri, Championship’de son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Bir önceki hafta ise Britannia’da konuk ettikleri Fulham’a 3-2 kaybetmişlerdi. Son 2 maçından puan çıkartamayan Stoke City, play off yarışında da yara almaya devam ediyor. Bu hafta ise play off hattında bulunan Huddersfield’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Stoke City’de Nick Powell, Josef Bursik ve Romaine Sawyers’in sakatlıkları bulunuyor.

Huddersfield – Stoke City Maç Bilgileri

Huddersfield – Stoke City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak. Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Britannia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Huddersfield’da Alex Vallejo’nun sakatlığı var. Stoke City’de Nick Powell, Josef Bursik ve Romaine Sawyers’in sakatlıkları bulunuyor.

Huddersfield'ın ilk 11’i Belli mi?

Huddersfield’ın muhtemel kadrosu: Lee Nicholls, Harry Toffolo, Matthew Pearson, Levi Samuels Colwill, Tom Lees, Lewis O’Brien, Josh Koroma, Scott High, Duane Holmes, Daniel Sinani, Sorba Thomas

Stoke City'nin 11’i Belli mi?

Stoke City’nin muhtemel kadrosu: Jack Bonham, Tommy Smith, James Chester, Josh Tymon, Phil Jagielka, Taylor Harwood Bellis, Joe Allen, Sam Clucas, Jacob Brown, D’Margio Wright Phillips, Lewis Baker

İddaa Tahmini

Huddersfield, Championship’de oynadığı son 8 maçta mağlubiyet yaşamadı. Play off umutlarını da devam ettiriyorlar. Stoke City karşısında Huddersfield’ı galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.22

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 2.50

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Huddersfield, yenilmezlik serisini devam ettirdi. İç sahada konuk ettikleri Stoke City ile 1-1 berabere kaldılar.