Rayo Vallecano Mallorca İddaa Tahmini 02.02.2022

İspanya Kral Kupası’nda heyecan devam ediyor. Mallorca deplasmanda, Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayaca ve Tivibu Spor 2 kanalından takip edilebilecek.

Rayo Vallecano ile Mallorca zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Rayo Vallecano galibiyetinin 2.00, beraberlik tercihinin 3.40, Antalyaspor galibiyetinin ise 4.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. 

Rayo Vallecano İç Sahada Kaybetti 

Rayo Vallecano, La Liga’da oynadığı son karşılaşmada Vallecas’da Athletic Bilbao’yu konuk etmişti. Rakibine 1-0 kaybeden Andoni Iraola Sagarna’nın öğrencileri, bu sezon iç sahada ilk kez mağlubiyet yaşadı. La Liga’da oynadıkları son 3 karşılaşmada ise galibiyet alamadılar. Bu maçlarda sadece 1 puan toplayabildiler. Bu hafta içi ise Kral Kupası’nda Mallorca ile karşılaşacaklar. Bir önceki turda Girona’yı mağlup etmeyi başaran Rayo Vallecano, Mallorca karşısında da turu geçmeyi hedefliyor. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Espanyol’u Elediler 

Mallorca, La Liga’da zor günler geçiriyor. 2 hafta önce La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal’e 3-0 kaybettiler. Son haftalarda La Liga’da üst üste mağlubiyetler alan Mallorca, düşme hattına iyice yaklaştı. La Liga’da oynadıkları son 5 karşılaşmada sadece 1 puan çıkartabildiler. Bu hafta içi ise Kral Kupası’nda Rayo Vallecano’ya konuk olacaklar. Bir önceki turda Espanyol’u 2-1 mağlup etmeyi başaran Lus Garcia’nın öğrencileri, çeyrek finalde Rayo Vallecano’nun rakibi oldu. Maç öncesinde Mallorca’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rayo Vallecano – Mallorca Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

İddaa Tahmini

Mallorca, son haftalarda çok etkisiz. Üst üste mağlubiyetler yaşıyorlar. Rayo Vallecano, sahasında kazanmayı başarır ve yarı finale yükelir. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.84

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano’nun kazanmasını bekliyordum. Mallorca’yı 1-0 mağlup ettiler ve yarı finale yükselen taraf oldular.