Union Berlin St. Pauli İddaa Tahmini 01.03.2022

1 Mart Salı akşamı Almanya DFB Kupası Çeyrek Final Turu kapsamında, Union Berlin ile St. Pauli kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:45‘te başlama düdüğü çalınacak olan mücadeleye Alte Forsterei Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Union Berlin galibiyetine 1.78, beraberliğe 4.00, St. Pauli galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Union Berlin Turun Favorisi

Alamanaya Bundesliga’nın 24. haftası evinde Mainz’ı konuk eden Union Berlin, bulduğu 3 isabetli şutta da golü bulurken, kalesine gelen tek isabetli şut ise golle sonuçlandı. 3 hafta sonra gelen 3-1’lik galibiyetle, Almanya DFB Kupası Çeyrek Final Turu öncesinde güven tazeleyen Union Berlin, iki kulvarda birden hafife alınmayacak performanslar sergiledi. Almanya Bundesliga’da son 10 haftaya 7. sırada giren Urs Fischer’in öğrencileri, DFB Kupasında ise Türkgücü, Waldhof ve Hertha Berlin’i gerisinde bırakarak, çeyrek finalist oldu. Rakiplerine kıyasla, kağıt üzerinde daha rahat bir kura çeken Union Berlin, 2. Bundesliga temsilcisi St. Pauli karşısında yarı final bileti arayacak. 3 maçlık galibiyet ve gol hasretine 3 golle son veren ev sahibi, turun favorisi olarak sahaya çıkacak.

St. Pauli Sürpriz Peşinde

Konuk ekip St. Pauli, Almanya DFB Kupası’nda Son 16 Turu’na damga vurmayı başardı. Zor bir kura ile karşı karşıya olan Timo Schultz’un öğrencileri, Dortmund engelini zorlanmadan geçti ve iç sahada aldığı 2-1’lik galibiyetle birlikte, Almanya 2. Bundesliga temsilcisi, Bundesliga’da liderin en yakın rakibi Dortmund’u gerisinde bırakarak, çeyrek finalist olmayı başardı. 2. Bundesliga’da ise 24 hafta sona erdiğinde liderin 1 puan gerisinde yer alan St. Pauli, son 8 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarmayı başarsa da, sezonun ilk yarısında sergilediği futbolun ve aldığı iyi sonuçların ekmeğini yedi diyebiliriz. Hala şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan St. Pauli, Almanya DFB Kupası’nda sürprizlerine devam etmek istiyor.

Union Berlin – St. Paui Maç Bilgileri

Union Berlin – St. Pauli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Spor SMART ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. St. Pauli’de ise James Lawrence, Christopher Avevor ve Jannes Wieckhoff sakat.

Union Berlin’nin 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Trimmel, Giesselmann, Baumgartl, Paul Jaeckel, Ozcipka, Levin Öztunalı, Sheraldo Becker, Grischa Prömel, Haraguchi, Taiwo Awoniyi.

St. Pauli'nin ilk 11’i Belli mi?

St. Pauli’nin muhtemel kadrosu: Nikola Vasilj, Ziereis, Medic, Paqarada, Ohlsson, Irvıne, Smith, Burgstaller, Buchtmann, Dittgen, Hartel.

İddaa Tahmini

Eski günlerine geri dönüş sinyalleri veren Almanya Bundesliga temsilcisi Union Berlin, be 2. Bundesliga’da şampiyonluk mücadelesi veren St. Pauli’nin, kupa serüvenine golle devam edeceğini düşünüyorum. Tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı kupa mücadelesinde, Union Berlin taraftarı önünde kazanmayı başardı. İki takımda attıkları gollerle DFB Kupası’nda bizleri yanıltmadı.