Valencia Athletic Bilbao İddaa Tahmini 02.03.2022

İspanya Kral Kupası yarı final rövanş maçında, Valencia ile Athletic Bilbao karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 23.30’da start alacak ve Tivibu Spor 4 kanalından takip edilebilecek.

Valencia ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Valencia kazanır 2.78, beraberlik 3.25, Athletic Bilbao kazanır ise 2.78 olarak açıklanmış.

Valencia’da Hedef Final

Valencia, geçtiğimiz haftayı La Liga’da galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mallorca deplasmanına konuk olan Yarasalar, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve tam 7 maç aradan sonra La Liga’da 3 puan sevinci yaşadı. Valencia’ya galibiyeti getiren gol ise Gabriel Paulista’dan geldi. Bu hafta ise Mestalla’da Kral Kupası yarı finalinde Athletic Bilbao ile karşılaşacaklar. İlk maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Jos Bordalas’ın ekibi, avantajı eline geçirdi. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Thierry Correira ve Jasper Cillessen’in sakatlıkları sürüyor.

Athletic Bilbao İlk Maçı Kazanamadı

Athletic Bilbao, ilk maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. San Mames Barria’da konuk ettikleri Valencia ile 1-1 berabere kalan Bask ekibi, avantajı rakibine kaptırdı. Geçtiğimiz hafta sonu ise İspanya La Liga’da Barcelona’ya 4-0 ile boyun eğen Athletic Bilbao’da moraller bozuk. Mestalla’da turu geçebilmeleri için kazanmaları ya da en az 2-2 ve üzeri gollü beraberlikler almaları gerekiyor. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da eksik bulunmuyor.

Valencia – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Valencia – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.30’da Tivibu Spor 4 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Thierry Correira ve Jasper Cillessen’in sakatlıkları sürüyor.

Valencia'nın 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jaume Domenech, Daniel Wass, Mouckhtar Diakhaby, Gabriel Paulista, Thierry Correia, Hugo Guillamon, Yunus Musah, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Hugo Duro, Maxi Gomez

Athletic Bilbao'nun Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Valencia, turun favorisi. İlk maçta aldıkları 1-1’lik beraberlik ile avantaj yakaladılar ve tur umutlarını Mestalla’ya taşıdılar. Taraftarı önünde Valencia kazanır ve finale yükselir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.30

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.78

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, beklediğim gibi kazanmayı başardı. Mestalla’da Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup ettiler ve Kral Kupası’nda finale yükseldiler.