Rusya iddaa tahminleri ve analizleri

Zenit FK Ufa İddaa Tahmini 07.03.2022

Rusya Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Düşme hattında yer alan FK Ufa deplasmanda, lider Zenit’in konuğu olacak. Nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadele saat 16.30’da başlayacak.

Zenit bugün FK Ufa karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Zenit galibiyetine 1.14, beraberlik tercihine 7.50, FK Ufa galibiyetine 21.00 oran veriyor. 

Zenit Galibiyetle Başladı

Zenit, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sezonun ikinci yarısının ilk haftasında Rubnin Kazan’ı konuk eden Zenit, rakibini 3-2 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Rusya Premier Lig’de en yakın takipçisi Dinamo Moskova’nın 2 puan önünde lider konumda yer alıyorlar. Avrupa Ligi’nden elenmelerinin ardından tüm odalarını lige verdiler. Uzun bir süredir Rusya Premier Lig’de mağlubiyet yaşamayan Sergei Semak’ın ekibi, bu hafat FK Ufa karşısında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Zenit’de savunmadan Dejan Lovren’in sakatlığı sürüyor.

FK Ufa’da Önemli Eksikler

FK Ufa’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta Akhmat Grozny deplasmanında da 2-1 kaybeden FK Ufa’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Yuri Zhuravlev’in golüyle öne geçtiler ama 2. Yarıda yedikleri gollerle puan almayı başaramadılar. Rusya Premier Ligi’nde son 6 maçtan galibiyet çıkartamayan FK Ufa, topladığı 16 puan ile düşme hattında yer alıyor. Ligin son sırasında bulunan Khimki’nin sadece 2 puan üzerindeler. Bu hafta ise lider Zenit’e konuk olacaklar. Maç öncesinde FK Ufa’da Timur Zhamaletdinov sakat. Vyacheslav Krotov ve Gamid Agalarov’un ise kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Zenit – FK Ufa Maç Bilgileri

Zenit – FK Ufa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden saat 16.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Krestovsky Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Zenit’de savunmadan Dejan Lovren’in sakatlığı sürüyor. FK Ufa’da Timur Zhamaletdinov sakat. Vyacheslav Krotov ve Gamid Agalarov’un ise kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Zenit’in ilk 11’i Belli mi?

Zenit’in muhtemel kadrosu: Mikhail Kerzhakov, Dmitriy Chistyakov, Douglas Santos, Arsen Adamov, Vyacheslav Karavaev, Wilmar Barrios, Wendel, Malcom, Daler Kuzyaev, Andrey Mostovoyov, Claudinho

FK Ufa'nın ilk 11’i Belli mi?

FK Ufa’nın muhtemel kadrosu: Aleksandr Belenov, Konstantin Pliev, Bojan Jokic, Ruskan Fischenko, Oleg Ivanov, Tiago Rodrigues, Yury Zhuravlev, Dmitry Kabutov, Egas dos Santos Cacintura, Dilan Ortiz,Aleksandr Saplinov

İddaa Tahmini

Zenit, maçın net favorisi. Rusya Premier Lig’de geçen hafta Rubin Kazan’ı 3-2 ile geçtiler. Düşme hattında yer alan FK Ufa karşısında rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.34

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.45

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Zenit, haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri FK Ufa’yı 2-0 mağlup ettiler.