UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Chelsea Bahis Tahmini 16.03.2022

EXXEN platformundan 16 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te naklen yayınlanacak olan Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde, Lille ile Chelsea karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Pierre Mauroy Stadı ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Lille galibiyetine 4.15, beraberliğe 3.75, Chelsea galibiyetine ise 1.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.95, 2.5 Alt 1.93 olarak verilmiş.

Lille Son Şampiyona Direnemedi

Fransa Ligue 1’de tam 10 yıl sonra şampiyonluk kupasını kaldıran Lille, geçtiğimiz sezon Christophe Galtier önderliğinde majör ligler arasında en büyük sürprizlerden birisine imza atarken, yeni sezona Jocelyn Gourvennec önderliğinde başlayan ev sahibi, Fransa Ligue 1’de son 10 hafta 6. sırada girerken, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Chelsea’ye deplasmanda 2-0 kaybetti. İki kulvarda birden etkisiz kalan Lille, iç sahada kazanmak zorunda. Ligue 1’de son 5 haftaya kadar 10. sırada yer alan ev sahibi, son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başarırken, 6. sıraya kadar yükseldi. Chelsea mağlubiyetinin ardından lige odaklanan ev sahibi, rövanş maçında sürpriz arayacak.

Chelsea’de Kara Bulutlar Dağılmıyor

Krizin tam ortasında yer alan Chelsea, iki kulvarda birden şampiyonluk umutlarını korumayı başarırken, içine düştüğü krizden en az hasarla kurtulmak için Tuchel önderliğinde çözüm arıyor. Şampiyonlar Ligi’nin son sahibi, kısa bir süre önce FIFA Dünya Kulüpler Kupası’nı müzesine götürmeyi başarırken, hem İngiltere Premier Lig sahnesinde 5’te 5 yaparak liderin 11 puan gerisinde şampiyonluk umutlarını sürdürdü hem de Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Lille’i 2-0 mağlup ederek, çeyrek final kapısını araladı. Kai Havertz son haftalardaki etkisiyle takımının gol yükünü sırtlarken, ilk maçtan rakibini zorlanmadan üstünlük kurmayı başaran Chelsea, Fransa deplasmanında etkisini sürdürmek istiyor. İngiliz devi çok zor günler geçirse de, kadro kalitesiyle bu zorluğun üstesinden gelebilecek güçte.

Lille – Chelsea Maç Bilgileri

Lille – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Davide Massa. Mücadele Pierre-Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille’de Renato Sanches’in sakatlığı devam ediyor.  Chelsea cephesinde ise Ben Chilwell ve Callum Hudson Odoi’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leanardo Jardim Tiago Djalo, Sven Botman, Jose Fonte, Gabriel Dudmundsson, Jonathan Bama, Xeka, Angel Gomes, Benjamin Andre, Jonathan David, Burak Yılmaz.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Christian Pulusic, Kai Havertz, Romelu Lukaku.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son sahibi Chelseea, ilk maçtan aldığı farklı galibiyetle çeyrek final kapsını ardına kadar aralarken, rövanş maçında konuk olacağı Lille deplasmanında kazanmaya devam edecek ve final adına bir adım daha atacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.64

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea deplasmanda 1-0 geriden gelerek, 2-1’lik galibiyete uzandı. İngiliz devi rakibini 2 maçta da mağlup etmeyi başarırken, çeyrek final biletini aldı. Kazananları tebrik ederiz.