UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Sevilla İddaa Tahmini 17.03.2022

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında West Ham evinde, Sevilla’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

West Ham ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. West Ham kazanır 2.30, beraberlik 3.50, Sevilla kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

West Ham’dan 3 Puan

West Ham, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de 3 puan almayı başardı. Londra’da konuk ettikleri Aston Villa’yı 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Avrupa Ligi rövanş maçı öncesinde moral bulan David Moyes’un öğrencileri, Premier Lig’de ilk 4 umutlarını da devam ettiriyor. İlk maçta 1-0 mağlup oldukları Sevilla ile karşı karşıya gelecek olan West Ham’ın turu geçmesi için en az 2 farkla kazanması gerekiyor. Maç öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna ve Vladimir Coufal’ın sakat olduklarını belirtelim.

Sevilla’da Puan Kayıpları

Sevilla, La Liga’da puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Rayo Vallecano’ya konuk olan Sevilla, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Real Madrid’in kazandığı haftada 2 puan bırakan Sevilla, Real Madrid’in 10 puan gerisinde kaldı. Şampiyonluk umutları da iyice azaldı diyebiliriz. Avrupa Ligi’nde ise bu hafta West Ham’ın konuğu olacaklar. İlk maçı 1-0 kazanan Sevilla, bugün alacağı her türlü beraberlik ve galibiyette bir üst tura çıkan taraf olacak. Maç öncesinde Sevilla’da Suso, Erik Lamela ve Papu Gomez sakat. Lucas Ocampos ise kart cezalısı.

West Ham – Sevilla Maç Bilgileri

West Ham – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Angelo Ogbonna ve Vladimir Coufal’ın sakat olduklarını belirtelim. Sevilla’da Suso, Erik Lamela ve Papu Gomez sakat. Lucas Ocampos ise kart cezalısı.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Benjamin Johnson, Issa Diop, Craig Dawson, Aaron Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Diego Carlos, Gonzalo Montiel, Marcos Acuna Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Munir El Haddadi, Rafa Mir, Anthony Martial

İddaa Tahmini

West Ham, taraftarı önünde maçın favorisi. İlk maçı 1-0 kaybettiler ve turu geçmeleri için en az 2 farklı kazanmak zorundalar. West Ham’dan bu kez galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.30

Maç Sonucu: 2-0 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, Avrupa Ligi’ne veda etti. İlk maçı 1-0 kazanan Sevilla, İngiltere’de rakibine uzatmalarda 2-0 kaybetti ve Avrupa Ligi’nden elendi.