Uruguay Peru İddaa Tahmini 25.03.2022

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri 17. Maçında, Uruguay ile Peru karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 02.30’da start alacak ve nesine.com sitesinden izlenebilecek.

Uruguay ve Peru arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Uruguay kazanır 1.63, beraberlik 3.60, Peru kazanır ise 6.50 olarak açıklanmış. 

Uruguay 3 Puan Peşinde

Uruguay, üst üste galibiyetler alarak gruptan çıkma umutlarını sürdürüyor. Kalan 2 maçta alınacak 4 puan ile gruptan çıkmayı garantileyecekler. Son maçta Venezuela’yı konuk eden Diego Alonso’nun öğrencileri, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başarmıştı. Bu galibiyet ile puanını 22’ye yükselttiler ve 4. sıraya çıktılar. Kalan 2 maçta ise Peru ve Ekvador ile karşılaşacaklarını belirtelim. Peru karşısında maçın favorisi olan Uruguay’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Peru Kazanmak İstiyor 

Peru’da işler yolunda gidiyor. Grupta oynadıkları son 4 maçta 10 puan topladılar ve gruptan çıkma umutlarını devam ettiriyorlar. Geçtiğimiz ay Kolombiya ve Ekvador ile oynadıkları 2 karşılaşmadan 4 puan çıkarttılar. Bugün ise Uruguay’ın konuğu olacaklar. Uruguay karşısında kazanırlarsa, 4. sıraya yerleşecek olan Peru, kalan son maçta ise Paraguay ile karşılaşacak. 21 puana sahip olan Ricardo Gareca’nın ekibi, 5. sırada yer alıyor. Maç öncesinde Peru’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Uruguay – Peru Maç Bilgileri

Uruguay – Peru Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden Türkiye saati ile 02:30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nilton Santos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Uruguay’in ilk 11’i Belli mi?

Uruguay’in muhtemel kadrosu: Martin Campana, Jose Gimenez, Martin Caceres, Diego Godin, Nahitan Nandez, Nicolas De La Cruz, Federico Valverde, Lucas Torreira, Darwin Nunez, Maxi Gomez, Luis Suarez

Peru’nun ilk 11’i Belli mi?

Peru’nun muhtemel kadrosu: Pedro Gallese, Aldo Corzo, Renato Tapia, Luis Abram, Anderson Santamaria, Yoshimar Yotun, Christian Cueva, Pedro Aquino, Edison Flores, Santiago Armeno, Gianluca Lapadula

İddaa Tahmini

Peru, son 4 maçta 10 puan toplayarak dikkat çekti. Gruptan çıkma adına oldukça iddialılar. Uruguay’da son 2 maçından galibiyet ile ayrıldı. Saha ve seyirci avantajı Uruguay’ın elinde. İlk maç 1-1 bitmişti. Uruguay’ın bu kez kazanacağını ve gruptan çıkma umutlarını son maça taşıyacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.63

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…