Arjantin Venezuela Bahis Tahmini 26.03.2022

2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu‘na namağlup devam eden Arjantin, 26 Mart Cumartesi evinde grubun en zayıf halkası Venezuela‘yı konuk edecek. Saat 02:30’da sahne alacak mücadeleyi Nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Arjantin galibiyetine 1.16, beraberliğe 7.50, Venezuela galibiyetine ise 23.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.85, KGYOK 1.42 oran kazandırıyor.

Arjantin Liderlik Peşinde

Arjantin, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda ilk 15 haftadan 10 galibiyet, 5 beraberlikle namağlup çıkmayı garantilerken, Katar’a gitmeyi garantiledi. Brezilya ile birlikte 2022 Dünya Kupası biletini cebine koymayı başaran Lionel Scaloni’nin öğrencileri, son 2 haftada ise liderlik koltuğu için mücadele edecek. Liderin 4 puan gerisinde kalan Arjantin, son 2 haftada Şili ve Kolombiya’yı mağlup etmeyi başardı. 23 gol atığı, kalesinde 7 gole izin veren Tangocularda gruplara Lautaro Martinez ve Lionel Messi golleriyle damga vurdu. İki yıldız toplamda 13 gol katkısı verirken, Arjantin skor üretmekte zorlanmadı.

Zayıf Halka Venezuela

Konuk ekip Venezuela, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda Jose Pekerman önderliğinde mücadele ederken, bitime 2 hafta kala en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 3 galibiyet, 1 beraberlik, 12 mağlubiyetle 10 puan toplamayı başaran Venezuela’nın, Dünya Kupası’na gitme umutları haftalar öncesinde matematiksel olarak sona erdi. İç sahada 10 puan toplamayı başaran konuk ekip, deplasmanda ise çıktığı tüm maçlarda puan kaybetti. Deplasman kabusu devam eden ve grupta hedefsiz kalan Venezuela, grubun namağlup takımlarından Arjantin karşısında güven vermekten çok uzakta.

Arjantin – Venezuela Maç Bilgileri

Arjantin – Venezuela Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadele saat 02.30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Kevin Ortega. Mücadele Antonio Vespucio Liberti Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir kesik bulunmuyor.

Arjantin'in ilk 11’i Belli mi?

Arjantin’in muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Lucas Martinez, Gonzalo Montiel, Nicolas Otamendi, Nicolas Tagliafico, Giovani Lo Celso, Nicolas Gonzalez, Leandro Pares, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Lautaro Martinez.

Venezuela'nın ilk 11’i Belli mi?

Venezuela’nın muhtemel kadrosu: Wuiike Farinez, Alexander Gonzalez, Wilker Angel, Yordan Osorio, Cristian Yepes, Junior Moreno, Jefferson Savarino, Yangel Herrera, Luis Mago, Jose Salomon Rondon, Darwin Machis.

İddaa Tahmini

Arjantin milli takımı gruba Brezilya ile birlikte namağlup performansıyla damga vururken, grupta hedefsiz kalan ve en zayıf halka olmaktan kurtulamayan Venezuela karşısında harika performansını farklı galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.39

Best10 Oranı: H1, Oran 1.55

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…