TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Yeni Malatyaspor İddaa Tahmini 01.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de Pazar günü 4 maç var. Alanyaspor evinde, Yeni Malatyaspor karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı izlenebilecek.

Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Alanyaspor kazanır 1.29, beraberlik 6.00, Yeni Malatyaspor kazanır ise 13.00 olarak açıklanmış.

Alanyaspor 3 Maçtır Mağlup

Alanyaspor, Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanına konuk olan Akdeniz ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Francisco Farioli’nin ekibi, Avrupa şansını zora soktu ve son 3 maçta da mağlubiyet yaşadı. Süper Lig’de 6. Sırada bulunan Alanyaspor, 4. Sıradaki Başakşehir’in 5 puan gerisinde bulunuyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Yeni Malatyaspor karşısında moral arayacaklar. Maç öncesinde Alanyaspor’da Efecan Karaca kart cezalısı.

Yeni Malatyaspor 6 Maçtır Kaybediyor

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor karşısında puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 3-2 kaybettiler. Uzun bir aradan sonra Süper Lig’de gollerle tanıştıklarını da belirtelim. Üst üste 6 maçtır mağlubiyet yaşayan Cihat Arslan’ın öğrencileri, bu hafta Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Yeni Malatyaspor’da Mustafa Eskihellaç ve Gaston Campi kart cezalısı. Karim Hafez’in ise sakatlığı bulunuyor.

Alanyaspor – Yeni Malatyaspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Efecan Karaca kart cezalısı. Yeni Malatyaspor’da Mustafa Eskihellaç ve Gaston Campi kart cezalısı. Karim Hafez’in ise sakatlığı bulunuyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Tayfur Bingöl, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Joao Novais, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Oğuz Aydın, Wilson Eduardo

Yeni Malatyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Abdulsamed Damlu, Mehdi Zeffane, Oussama Haddadi, Philip Awuku, Wallace, Karim Hafez, Jospin Nshimirimana, Stevie Mallan, Mounir Chouiar, Kenan Özer, Benjamin Tetteh

İddaa Tahmini

Yeni Malatyaspor’un bugün puan alabileceğini düşünmüyorum. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kaybediyorlar. Küme düşmeleri de kesinleşti. Alanyaspor kazanır ve moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.15

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.29

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor, 10 kişi kalan rakibi karşısında geriye düştü ama maçı çevirmeyi başardı. Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar.