İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 01.05.2022

1 Mayıs Pazar günü için 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Montpellier – Metz: MS 1, 1.58 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 1 Mayıs Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 5 maçtır kazanamayan Montpellier ile 13 haftadır galibiyete hasret kalan Metz karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN CONNETCT. Fransa Ligue 1’in 34. haftasında Lyon deplasmanına 4 maçlık galibiyet hasretiyle konuk olan Montpellier, Lyon maçına kadar 3 maçta skor üretmeyi başaramamış ve hücum performansıyla sınıfta kalmıştı. Lyon karşısında gol orucunu 2 golle bozmayı başaran ev sahibi, ilk yarıda 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliği yakalarken, savunmadaki zafiyetler maçın geri kalanın devam etti ve Montpellier evine 5-2’lik mağlubiyetle döndü. Son 5 haftadan 4 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, son haftaların en formsuz takımları arasında yer alsa da, rahat bir konumda yer alıyor. Ligde kalmayı garantileyen ev sahibi, Metz karşısına sadece kötü gidişata son vermek için çıkacak diyebiliriz. Fransa Ligue 1’de artık Metz’in ligde kalma şansı rakiplerinin ellerinde. Konuk ekip tüm maçlarını kazansa dahi, rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorumda. 34 haftadan 4 galibiyet, 12 beraberlik, 18 mağlubiyetle 24 puan toplamayı başaran Metz, geçtiğimiz hafta sahasında aldığı 1-0’lık Brest mağlubiyetinin ardından, galibiyet hasretini 13 haftaya çıkardı. Son 13 haftadan 8 mağlubiyet, 5 beraberlik alan Metz, ligde kalmak adına güven vermiyor. Konuk ekip Frederic Antonetti ile 34 maçtan sadece 4 kez galip gelse de, teknik adam değişikliğine gitmedi. Metz küme düşmeyi kabullenmiş görünüyor. Montpellier taraftarı önünde 5 maçlık kabusa son verece ve son 13 haftanın tamamında puan kaybeden Metz’i mağlup etmeyi başaracaktır.

Monaco – Angers: MS 1, 1.24 (iddaa) – 1.37 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de tam 6 haftadır kazanan Monaco, 1 Mayıs Pazar akşamı sahasında Angers’i konuk edecek. 35. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Avrupa defteri kapanan Monaco, Fransa Ligue 1’de son haftalara damga vurdu. Sahasında Angers’i konuk edecek olan Philippe Clement’in öğrencileri, tam 6 maçtır kazanıyor. PSG karşısında aldığı 3-0’lık harika galibiyetle yükselişin sinyallerini veren Monaco, son olarak geçtiğimiz hafta Saint Etienne’yi deplasmanda 4-1 mağlup etti. 6 maçta 15 gol bulan Monaco’da golcüler uzun süredir iyi performanslarıyla rakiplerine göz dağı verdi. Şampiyonlar Ligi potasıyla puan farkını kapatan ev sahibi, Rennes’in averajla gerisinde kalırken, son 6 haftada ligin en iyi performansını sergiledi. Yoluna doludizgin devam eden Monaco, ilk maçta 3-1 mağlup etmeyi başardığı Angers karşısına 3 puan parolasıyla çıkacak. Tehlike çanları Angers için çalıyor. Konuk ekibin bitime 4 hafta Play Out hattı ile arasında 4 puan fark bulunsa da, son 5 maçtan galibiyet çıkaramayan, son 12 haftadan ise sadece 1 galibiyet alan konuk ekip, bir türlü toparlanmayı başaramadı. Geçtiğimiz hafta Clermont deplasmanında ilk 45 dakikayı 2-0 önde kapatan Gerald Baticle’nin öğrencileri, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı ve 2-2’lik beraberlikle karşılaşmadan ayrıldı. Uzun süredir hem savuna hem de hücum anlamında kötü performanslar ortaya koyan Angers, 6 maçtır galip gelen Monaco deplasmanında sürpriz arayacak. Angers 12 haftalık performans grafiğiyle güven vermekten çok uzakta. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Monaco, zor günler geçiren Angers karşısında hata yapmayacak ve taraftarı önünde haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Brest – Clermont: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; 1 Mayıs Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 35. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, Brest sahasında Clermont’u konuk edecek. Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren maç Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Brest, Fransa Ligue 1 sahnesinde aldığı üst üste galibiyetlerle rahat bir konuma yükseldi. Lyon’u iç sahada 2-1 mağlup ettikten sonra geçtiğimiz hafta ligde kalma mücadelesi veren Metz’i deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başaran Brest, 45 puanla 11. sıraya kadar yükselirken, ligde kalmayı garanti altına aldı. Bu hafta bir diğer ligde kalma mücadelesi veren Clermont’u sahasında konuk edecek olan Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, ligde hedefsiz kalsa da galibiyetlerine devam etmek istiyor. 2 haftadır kazanan, 5 maçtır rakip fileleri havalandırmayı başaran Brest, iç sahada kolay lokma değil. Fransa Ligue 1’in 34. haftası sahasında Angers’i konuk eden Clermont, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadelenin ikinci yarısında Mohamed Bayo ve Lucas Da Cunha’nın golleriyle 2-2’lik beraberliği yakaladı. Ligde kalmak adına kritik bir geri dönüşe imza atan Clermont, Play Out hattı ile arasındaki 2 puan farkı korurken, düşme potasından ise 6 puan uzaklıkta yer aldı. Son 3 haftadan 5 puan çıkarmayı başaran Pascal Gastien’in öğrencileri, ligde kalma mücadelesiyle geçirdiği kritik haftalarda maç kaybetmedi ve lige sıkı sıkı tutundu. Etkisin sürdürmek zorunda olan konuk ekipte bitime 4 hafta kala düşme tehlikesi devam ediyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, yükselişini sürdürmek isteyen Brest ve ligde kalmak için son 4 hafta zorlu bir mücadele içerisine girecek olan Clermont’un karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.05

Bets10 Bahis Oranı: 4.12