LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Real Betis Bahis Tahmini 02.05.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. İlk 4 umutlarını devam ettirmek isteyen Real Betis deplasmanda, Getafe’ye konuk olacak. Saat 22.00’de start alacak karşılaşma Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Getafe Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Getafe kazanır 2.82, beraberlik 3.25, Real Betis kazanır ise 2.72 olarak açıklanmış.

Getafe Moralli

Getafe’de moraller yerinde. 2 hafta önce Balaidos’da Celta Vigo’nun konu olan Getafe, Borja Mayoral’ın 2 golüyle 2-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. 2 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdılar ve kümede kalma umutlarını arttırdılar. Düşme hattının 5 puan üzerine yerleşen Quique Flores’in ekibi, bu hafta Real Betis karşısında da sürpriz arayacak. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Jaime Mata sakatlığı, Jorge Cuenca ise kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Real Betis 3 Puan Peşinde

Real Betis, geçtiğimiz hafta Kral Kupası’nda şampiyonluğa ulaştı. Finalde Valencia’yı mağlup ettiler ve Kral Kupası’nı müzesine götürdüler. La Liga’da ise ilk 4 hedefleri devam ediyor. Son 2 maçta 5 puan kaybeden Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, 57 puan ile 5. Sırada. Atletico Madrid’in sadece 4 puan gerisindeler ve Real Betis’in 1 maçı eksik. Bugün Getafe deplasmanında kazanırlarsa, kalan 4 maç Real Betis adına oldukça kritik. Maç öncesinde Real Betis’de Victor Camarasa ve Martin Montoya’nın sakatlıkları devam ediyor. Paul Akouokou ise kart cezalısı.

Getafe – Real Betis Maç Bilgileri

Getafe – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Jaime Mata sakatlığı, Jorge Cuenca ise kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Real Betis’de Victor Camarasa ve Martin Montoya’nın sakatlıkları devam ediyor. Paul Akouokou ise kart cezalısı.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Guido Rodriguez, Andres Guardado, Antonio Sanabria, Nabil Fekir, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Getafe, iç sahada iyi kapanan ve rakiplerine direnç gösteren bir takım. Real Betis, Getafe’nin kilidini açmakta zorlanabilir. Tercihimi 2.5 gol altından yana kullanıyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.42

Best10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.59

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi kısır bir maç izledik. İki takımda skor üretemedi. Gol sesi çıkmayan maçta iki takımda 1’er puan aldı.