İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.05.2022

2 Mayıs Pazartesi günü İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Atalanta – Salernitana: KGVAR, 1.74 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 35. haftanın kapanış mücadelesi, 2 Mayıs Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te, Atalanta ile Salernitana arasında oynanacak. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadeleyi S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Atalanta, 3 maçlık mağlubiyet serisine Venezia deplasmanından 3-1’lik galibiyetle çıkarak zor vermeyi başarırken, geçtiğimiz hafta ise erteleme maçında Torino ile sahasında 4-4 berabere kaldı. Mücadeleye erken bir golle başlayan Atalanta, henüz 4. dakikada 1-0 geriye düşerken, Muriel ve Roon ikilisi ev sahibini 2-1 öne geçirdi. Üst üste savunmada yapılan hatalar golle sonuçlanırken, bir kez daha geriye düşen Atalanta, 4-2’den skoru 4-4’e getirmeyi başardı. Son 2 haftadan 4 puan alan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi potasındaki Lazio ile puan farkını 4’e indirdi. Atalanta’nın son 4 haftada galibiyetlere ihtiyacı var. Salernitana, İtalya Serie A Ligi sevdasından kolay kolay vazgeçmiyor. Lige yeni yükselen konuk ekip, ilk 31 haftada en zayıf halka olmaktan kurtulmayı başaramazken, kötü gidişata çare olarak göreve gelen Davide Nicola kısa süreli performansıyla takımını en alt sıradan kurtarmayı başaramadı. Son 3 haftada ise Sampdoria, Udinese ve Fiorentina’yı mağlup etmeyi başaran Salernitana, düşme hattının üzeri ile puan farkını 3’e indirmeyi başarırken, Venezia ve Genoa’yı geçmeyi başardı. Önünde 5 maçı bulunan konuk ekip, galibiyetlerine Atalanta deplasmanında devam etmek ve düşme hattından kurtulmak istiyor. Son haftalarda çok etkili ve dirençli bir Salernitana ile karşı karşıyayız. Bir tarafta UEFA Avrupa Ligi için kazanmak isteyen Atalanta, diğer tarafta ise ligde kalmak isteyen Salernitana var. İki takımda galibiyete ihtiyacı olduğu zorlu mücadelede, iki takımında karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Bayer Leverkusen – Frankfurt: H1, 1.76 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Bayer Leverkusen sahasında Frankfurt’u konuk edecek. 2 Mayıs Pazartesi akşamı sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesi, Türkiye saati ile 21:30’da başlarken, beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da son 3 haftaya girilirken, 31 maçtan 16 galibiyet, 7 beraberlik, 8 mağlubiyetle 55 puan toplamayı başaran Bayer Leverkusen, averaj farkıyla 3. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi için zorlu bir mücadele içerisinde olan ev sahibi, son 5 haftada sadece en yakın rakibi Leipzig’e mağlup olurken, geçtiğimiz hafta rakibine kaybettiği 3 puanı Fürth galibiyetiyle telafi etti ve Leipzig’in mağlup olduğu haftada kazanarak, yeniden ligin 3. sırasına yükseldi. Fürth karşısında 4 golle kazanan Bayer Leverkusen, iyi hücum performansıyla dikkat çekti. Sezonun ilk yarısında 5-2’lik skorla mağlup olduğu Frankfurt’u sahasında konuk edecek olan Leverkusen, Avrupa Ligi’nde mücadele eden rakibi karşısında galibiyeti hedefliyor. Almanya Bundesliga’da tam 5 maçtır puan kaybeden Frankfurt, bitime 3 hafta kala 40 puanla 10. sıraya kadar gerilerken, Oliver Glasner önderliğinde UEFA Avrupa Ligi’ne damga vurdu. Avrupa performansı konuk ekipte moralleri yerine getirirken, yarı finalist olarak West Ham deplasmanında boy gösteren Frankfurt, namağlup performansını 2-1’lik galibiyetle sürdürürken, final kapısını araladı. Rövanş maçına hafta içinde çıkacak olan konuk ekip, Bayer Leverkusen maçından ziyade, gözünü UEFA Avrupa Ligi’nde final biletine dikti. Lig karnesiyel sınıfta kalan Frankfurt’un deplasmanda işi oldukça zor. Zira konuk ekip hafta içi öncesi hem sakatlıklara hem de önemli yıldızlarının yorgun düşmemesine özen gösterecek. Tek hedefi Almanya Bundesliga’yı 3. sırada bitirmek olan Bayer Leverkusen, rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çeviren Frnakfurt’u zorlu West Ham maçı öncesi zorlanmadan mağlup etmeyi başaracaktır.

Mönchengladbach – Leipzig: MS 2, 1.56 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 2 Mayıs Pazartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga’nın 32. hafta mücadelesinde, Mönchengladbach ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 3. Mönchengladbach geçtiğimiz hafta konuk olduğu Freiburg deplasmanından 1 puanla döndü. Mücadele gol düellosuna sahne olurken, devre arasına 2-0 önde girmeyi başaran Gladbach, skoru koruyamadı ve deplasmandan 1 puanı son dakika golüyle aldı. Adi Hütter’in öğrencileri son haftalarda savunmada zor anlar yaşıyor. 2 haftada tam 6 gol yiyen Mönchengladbach, bitime 3 hafta kala düşme hattının 9 puan üzerinde yer alıyor. Leipzig’i sahasında konuk edecek olan ev sahibi, güçlü rakibine kaybetmeyerek, matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek istiyor. Gladbach sezonun ilk yarısında 4-1 mağlup olduğu rakibi karşısına formuz çıkarken, sezonun ikinci yarısında rakibinin çok gerisinde bir futbol sergiledi. Domenico Tedesco’nun göreve gelmesiyle birlikte iki kulvarda etkisin arttıran Leipzig, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalist olmayı başarırken, Almanya Bundesliga’da ise son 10 maçta sadece 1 kez kaybetti. UEFA Avrupa Ligi’nin yarı finalisti olarak Rangers’ı konuk eden Leipzig, zorlu maç öncesi ligde rotasyona gitmiş ve Union Berlin’e 2-1 kaybederek, 9 hafta sonra mağlup olmuştu. Ligde feda ettiği 3 puanı Rangers galibiyetiyle telafi eden konuk ekip, bu hafta Gladbach deplasmanına konuk olurken, zorlu maçın ardından Rangers deplasmanında boy gösterecek. Ligin 5. sırasında yer alan konuk ekip, hem ligde eski günlerine dönmek, hem de Avrupa sahnesinde iyi performansını sürdürmek istiyor. Leipzig rotasını UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna çevirse de, Bundesliga’da üst sıraları bırakmayacak ve alt sıralarda yer alan Gladbach’ı deplasmanda mağlup etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.77

Bets10 Bahis Oranı: 6.65