Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Brentford İddaa Tahmini 02.05.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Brentford deplasmanda, Manchester United’a konuk olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Manchester United ile Brentford zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester United galibiyetinin 1.75, beraberlik tercihinin 4.05, Brentford galibiyetinin ise 4.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester United 2 Puan Bıraktı

Manchester United’da işler yolunda gitmiyor. 2 hafta önce Emirates’de Arsenal’a 3-1 kaybeden Kırmızı Şeytanlar, geçtiğimiz hafta içi ise Chelsea karşısında da 2 puan bıraktı. 1-0 geriye düştüler ama Ronaldo’nun golüyle 1 puanı kurtardılar. Son haftalarda Cristiano Ronaldo’nun golleriyle ayakta kalmayı başarıyorlar. Bu hafta ise Brentford’u konuk edecekler. Önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’ne gitme ihtimalleri var ama ilk 4’ün ise zor olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Manchester United’da Luke Shaw, Fred, Harry Maguire ve Paul Pogba sakat.

Brentford 4 Maçtır Kaybetmiyor

Brentford, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Tottenham ile golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’de yenilmezlik serisini 4 maça çıkartan Thomas Frank’ın ekibi, rahat bir konumda ve düşme tehlikeleri bulunmuyor. Bu hafta ise Old Trafford’da Manchester United’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Brentford’da Mathias Zanka, Saman Ghoddos, Frank Onyeka ve Sergi Canos’un sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim.

Manchester United – Brentford Maç Bilgileri

Manchester United – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Luke Shaw, Fred, Harry Maguire ve Paul Pogba sakat. Brentford’da Mathias Zanka, Saman Ghoddos, Frank Onyeka ve Sergi Canos’un sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Victor Lindelöf, Alex Telles, Scott McTominay, Nemanja Matic, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Brentford, son haftaların formda takımlarından biri diyebiliriz. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçta da kaybetmediler. Manchester United’ın galibiyete ihtiyacı var. Bu kez Old Trafford’da 3 puana yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, rahat bir galibiyet aldı. Brentford engelini 3-0 ile geçtiler ve kötü gidişatı sonlandırdılar.