UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Liverpool Bahis Tahmini 03.05.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde 3 Mayıs Salı akşamı Yarı Final Turu’nun rövanş maçları başlarken, Villarreal evinde Liverpool‘u konuk edecek. EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak mücadeleye El Madrigal Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Villarreal galibiyetine 4.60, beraberliğe 4.10, Liverpool galibiyetine ise 1.72 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.29 oran kazandırıyor.

Villarreal’in Gücü Yetmedi

Unai Emery ve öğrencileri zorlu Anfield deplasmanında sadece 45 dakika direnmeyi başarırken, ilk yarıda tamamen savunmaya çekilen Villarreal, isabetli şut dahi atamadı mücadeleden 2-0’lık mağlubiyetle döndü ve final şansını zora soktu. Liverpool kalesine sadece 1 kez şut girişiminde bulunan ev sahibi, isabet dahi sağlayamadı. Kupa canavarı Unai Emery, İspanyol ekibini geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna taşımış ve Avrupa’da rekor kıran bir teknik direktör olarak adını tarihe altın harflerle yazdırmıştı. Bu sezon ise Şampiyonlar Ligi’nde harikalar yarattılar. Yarı finale dahi çıkmak Villarreal adına kutlanması gereken bir zaferdi. Juventus ve Bayern Münih gibi hedeflerini Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olan iki takımı elemeyi başaran ev sahibi, El Madrigal’de konuk edeceği Liverpool karşısında mucizeyi arayacak. Villarreal’in kazanmaktan başka şansı yok.

Liverpool Durdurulamıyor

Liverpool, Şampiyonlar Ligi Yarı Final Turu’nun ilk maçına ambargo koyarken, Anfield Stadı’nda ağırladığı Villarreal’e deyim yerindeyse top göstermedi. İlk 45 dakika kurduğu baskıdan gol çıkaramayan ekip, ikinci yarıda gol perdesini aralarken, isabetli şut şansı dahi vermediği İspanyol ekibini 2-0 mağlup ederek, final kapısını araladı. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu Bayern Münih ve Juventus’u elemeyi başaran Villarreal karşısında gösteren Jürgen Klopp’un öğrencileri, sezonu 4 kupayla bitirme hedefini doludizgin sürdürüyor. İngiltere Premier Ligi’nde hafta sonu Newcastle United’ı 1-0 mağlup eden ekip, bitime 4 hafta kala lider ile arasındaki 1 puan farkı korudu. Caraboa Cup’ı kazanmayı başaran, FA Cup finalinde mücadele edecek olan Liverpool, İngiltere Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde ise ezeli rakibi Manchester City ile birlikte favori olarak yoluna devam ediyor. Kloop ve öğrencileri, ilk maçtaki futboluyla Villarreal engelini zorlanmadan geçeceğinin sinyallerini verdi.

Villarreal – Liverpool Maç Bilgileri

Villarreal – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Madrigal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de karşılaşma öncesi Gerard Moreno, Yeremy Pino ve Alberto Moreno’nun sakatlıkları bulunuyor. Liverpool’da ise Roberto Firmino’nun sakatlığı nedeniyle kadroda yer alması beklenmiyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Juan Foyth, Samuel Chukwueze, Paco Alcacer, Danjuma Groeneveld.

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Diogo Jota, Sadio Mane, Mohamed Salah.

İddaa Tahmini

Sezonu 4 kupayla bitirmek isteyen Liverpool, ilk maçtaki harika performansının meyvelerini topladı ve tur kapısını araladı. İngiliz devi kazanmaktan başka çaresi olmayan Villarreal karşısında rövanş maçını da kazanacak ve adını finale yazdıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.53

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Sadio Mane tarihe geçerken, Liverpool ise uzun süre konuşulacak bir galibiyet aldı. Villarreal karşısında 2-0 geriden gelerek kazanan Klopp’un öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde finalist oldu. Kazananları tebrik ederiz.