UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Liverpool İddaa Tahmini 03.05.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final rövanş heyecanı yaşanacak. Liverpool deplasmanda, Villarreal’in konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı takip edilebilecek.

Villarreal ile Liverpool zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Villarreal galibiyetinin 4.60, beraberlik tercihinin 4.10, Liverpool galibiyetinin ise 1.72 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Villarreal’in İşi Zor 

Villarreal, geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da mağlubiyet yaşadı. Alaves deplasmanına konuk olan Unai Emery’nin ekibi, rakibine 2-1 kaybetti. Liverpool maçı öncesinde moraller bozuldu. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Villarreal ile karşılaşacaklar. İlk maçı Anfield’da 2-0 kaybeden Villarreal’in tur umutları azaldı. Önceki turlarda Juventus ve Bayern Münih gibi devleri elemeyi başardılar ama bugün Liverpool karşısında turu geçebilmeleri için 3 farklı galip gelmeleri gerekiyor. Maç öncesinde Villarreal’de Gerard Moreno, Yeremy Pino ve Alberto Moreno’nun sakatlıkları bulunuyor. 

Liverpool Avantajı Kaptı

Liverpool, ilk maçta çok daha iyi oynayan taraftı. İlk yarıda kilidi açamadılar ama ikinci yarıda arka arkaya buldukları gollerle maçı 2-0 kazanan Jurgen Klopp’un öğrencileri, finale göz kırptı. Anfield’da 2-0 yendikleri rakibi ile bu kez La Ceramica’da karşılaşacaklar. Hafta sonu ise Premier Lig’de Newcastle United’ı tek golle 1-0 mağlup eden Liverpool’da moraller yerinde. 3 kulvarda da yoluna devam eden Liverpool’un Villarreal karşısında yine maçın favorisi olduğunu belirtelim. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Roberto Firmino’nun sakatlığı bulunuyor.

Villarreal – Liverpool Maç Bilgileri

Villarreal – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Gerard Moreno, Yeremy Pino ve Alberto Moreno’nun sakatlıkları bulunuyor. Liverpool’da Roberto Firmino’nun sakatlığı bulunuyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Juan Foyth, Samuel Chukwueze, Paco Alcacer, Danjuma Groeneveld

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Diogo Jota, Sadio Mane, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Taraf bahsine yönelmek riskli. İlk maçta Liverpool’un kolay bir galibiyet aldığını ama rövanş maçının aynı kolaylıkta geçmeyeceğini düşünüyorum. Villarreal evinde, üretken bir takım. La Ceramica’da bu kez karşılıklı gollerin atıldığı bir maç izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı çevirdi ve La Ceramica’da 3-2 kazanarak Şampiyonlar Ligi’nde ilk finalist oldu.