UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Manchester City Bahis Tahmini 04.05.2022

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde son finalist 4 Mayıs Çarşamba akşamı belli olacak. Türkiye saati ile 22:00’de, Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN.

Bets10, Real Madrid galibiyetine 3.20, beraberliğe 4.05, Manchester City galibiyetine ise 2.08 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.80, beraberliğe 3.50, konuk ekibe ise 1.89 olarak verilmiş.

Real Madrid Kazanmak Zorunda

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalist olarak konuk olduğu Manchester City deplasmanından 4-3’lük mağlubiyetle dönen Real Madrid, İspanya La Liga’da Espanyol’u iç sahada 4-0 mağlup ederek fişi erken çekti ve bitime 4 hafta kala La Liga şampiyonluğunu resmi olarak ilan etti. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Bu kupanın en fazla kazanan takımı olarak rövanş maçında City’i konuk edecek olan Real Madrid, ilk maçta savunma zafiyetleriyle dikkat çekerken, Benzema ve Vinicius Junior ikilisi bir kez daha takımlarını turun içerisinde tutmayı başardı. Savunmada önemli zafiyetler yaşan ev sahibi, rakibinin elinden ucuz kurtuldu diyebiliriz. PSG karşısında da ilk maçı kaybettikten sonra Santiago Bernabeu’da harika bir geri dönüşe imza atan Real Madrid, Manchester City karşısında da geri dönmek zorunda.

Manchester City Tur Kapısını Araladı

İngiltere Premier Ligi’nde son 4 haftaya Liverpool’un 1 puan üzerinde girmeyi başaran Manchester City, Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalist olarak aldığı 4-3’lük Real Madrid galibiyetinin ardından, Premier Lig’de konuk olduğu Leeds United deplasmanından 4-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Evinde konuk ettiği Real Madrid karşısında ilk 10 dakikada 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Pep Guardiola ve öğrencileri, üstünlüğünü bir türlü korumayı başaramazken, gol düellosundan 4-3’lük galibiyetle çıkmayı başardı. Maviler ilk maçta rakibine bariz bir üstünlük kursa da, çok daha rahat bir galibiyet alabilecek fırsatları değerlendiremedi. Tüm aksiliklere rağmen galip gelmeyi başaran Manchester City, zorlu İspanya deplasmanına büyük bir avantajla çıkacak. Tur bileti için Manchester City’e deplasmanda yenilmemek yetiyor.

Real Madrid – Manchester City Maç Bilgileri

Real Madrid – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Orsato. Mücadele Santiago Bernabéu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid cephesinde Eden Hazard ve David Alaba’nın sakatlığı nedeniyle kadroda yer alması beklenmiyor. Manchester City’de Kyle Walker ve John Stones bu hafta sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.

Real Madrid’in 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Gabriel Jesus.

İddaa Tahmini

İki takımda bizlere ilk maçta harika bir futbol izlettirdi. Yarı finalist olmayı hak ettiklerini bir kez daha bizlere ispatlayan Manchester City ve Real Madrid, final turundan 90 dakika uzaklıkta çıkacağı zorlu mücadelenin ilk yarısında, birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.27

Best10 Oranı: İY 0, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçta ilk yarı iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı. İkinci yarıda ise Real Madrid tam anlamıyla tarih yazdı. Son dakikaya 1-0 geride giren ev sahibi, 1 dakikada 2 golle geri dönmeyi başarırken, maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda ise fişi Benzema çekti ve Real Madrid finalde Liverpool’un rakibi oldu. Kazananları tebrik ederiz.