Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Arminia Bielefeld Bahis Tahmini 06.05.2022

beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 5 ekranlarından 6 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Arminia Bielefeld karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Bochum galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.75, Arminia Bielefeld galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 olarak verilmiş.

Bochum Hasrete Son Verdi

Bochum geçtiğimiz haftaya Dortmund deplasmanından aldığı 4-3’lük galibiyetle damga vurdu. Thomas Reis’in öğrencileri, 3 maçlık galibiyet hasreti ve 180 dakikadır devam eden gol orucuyla sahaya çıkarken, birbirinden güzel 4 golle galip gelmeyi başardı. Halaand’ın 3 golle maça damga vurmasına karşın, mücadeleden bir an vazgeçmeyen Bochum, bitime 2 hafta kala yeni yükseldiği Almanya Bundesliga’da kalmayı garantiledi. Ev sahibi son 2 haftada prestij mücadelesi verecek. Bu hafta Bielefeld’i sahasında konuk edecek olan Bochum, kümede kalma mücadelesi veren rakibini mağlup ederek, sezonu iyi kapatmak istiyor.

Arminia Bielefeld’in Kader Maçı

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Hertha Berlin ile sahasında 1-1 berabere kalan Arminia Bielefeld, mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulurken, bu hafta kazanmak zorunda kaldı. Düşme hattının üzeri ile 6, Play Out hattı ile arasında 2 puan fark bulunan konuk ekip, yeni hocası Marco Kostmann ile son 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Son 9 haftadan 7 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Bielefeld, son haftaların en formsuz takımları arasında yer alıyor. Lige tutunmakta zorlanan konuk ekip, bu hafta ligdeki kader maçına çıkacak. Yeni hocasıyla Bochum’u mağlup etmek zorunda olan konuk ekip, deplasmanda 9 maçlık performans grafiğinin ardından güven vermekten çok uzakta.

Bochum – Arminia Bielefeld Maç Bilgileri

Bochum – Arminia Bielefeld Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 5 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Stafylidis, Kotchap, Antwi-Adjej, Robert Tesche, Anthony Losilla, Löwen, Pantovic, Polter, Asano.

Arminia Bielefeld’in 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Kunze, Cedric Hoorn, Nilsson, Robin Hack, Schöpf, Amos Pieper, Lasme, Fabian Kunze, Okugawa, Florian Krüger.

İddaa Tahmini

Geçtiğimiz hafta kötü gidişata son veren Bochum ve son 9 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla küme düşme tehlikesi yaşayan Bielfeld, bitime 2 hafta kala çıkacağı mücadelede rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kötü gidişata son veren Bochum galibiyetlerine Bielefeld karşısında devam ederken, konuk ekip ise küme düşme tehlikesini daha yakından hissetmeye başladı. Mücadelede iki takımda karşılıklı goller buldu.