UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt West Ham İddaa Tahmini 05.05.2022

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında, Eintracht Frankfurt ile West Ham karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Eintracht Frankfurt West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Eintracht Frankfurt kazanır 2.55, beraberlik 3.55, West Ham kazanır ise 2.88 olarak açıklanmış.

Eintracht Frankfurt Finale Yakın

Eintracht Frankfurt, geçtiğimiz hafta Bundesliga’da yine galibiyet alamadı. Bay Arena’da konuk oldukları Bayer Leverkusen’e 2-0 kaybettiler. Bundesliga’da üst üste 6 maçtır kazanamayan Oliver Glasner’in ekibi, bu hafta ise Avrupa Ligi’nde West Ham’ı konuk edecek. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Eintracht Frankfurt, finale oldukça yakın diyebiliriz. Bugün alacakları her türlü beraberlik, Eintracht Frankfurt’un finale çıkması için yeterli olacak. Maç öncesinde Eintracht Frankfurt’da eksik yok.

West Ham Galibiyet Peşinde

West Ham, ilk maçı kendi sahasında 2-1 kaybetti. Michael Antonio’nun tek golü, kaybetmelerine engel olamadı. Londra’da 2-1 mağlup olan David Moyes’un ekibini Almanya’daw zor bir karşılaşma bekliyor. Premier Lig’de de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan West Ham, geçtiğimiz hafta sonu Arsenal’a 2-1 kaybetti. Son 4 maçta da galibiyet alamayan Londra ekibi, Şampiyonlar Ligi umutlarını da iyice azalttı. West Ham’n finale kalabilmesi için en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Tek farklı alacakları galibiyet ile de karşılaşma uzatmalara gidecek. Maç öncesinde West Ham’da Issa Diop ve Angelo Ogbonna’nın sakatlıkları sürüyor.

Eintracht Frankfurt – West Ham Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Issa Diop ve Angelo Ogbonna’nın sakatlıkları sürüyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Timothy Chandler, Martin Hinteregger, Luas Melo, Sebastian Rode, Jens Hauge, Daichi Kamada, Jesper Lindstom, Ansgar Knauff, Filip Kostic, Santos Borre

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Benjamin Johnson, Kurt Zouma, Craig Dawson, Arthur Masuaku, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Eintracht Frankfurt, kendi evinde iyi oynuyor. İlk maçı da sürpriz yaparak 2-1 kazandılar. West Ham, bir önceki turda Lyon deplasmanında 3 gol bularak yarı finale çıkmıştı. Eintracht Frankfurt karşısında da gol bulmalarını bekliyorum. Gollü bir maç izleriz. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Eintracht Frankfurt, rövanş maçından da galibiyet ile ayrıldı. West Ham’ı 1-0 mağlup ettiler ve Avrupa Ligi’nde finalist oldular.