UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Frankfurt West Ham Bahis Tahmini 05.05.2022

UEFA Avrupa Ligi sahnesinde 5 Mayıs Perşembe akşamı Yarı Final heyecanı devam ederken, deplasmandan 2-1’lik galibiyetle dönen Frankfurt sahasında West Ham‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlayacak mücadele EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Frankfurt galibiyetine 2.62 ,beraberliğe 3.60, West Ham galibiyetine ise 2.78 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.26, beraberliğe 3.10, konuk ekibe ise 2.48 oran veriyor.

Frankfurt Namağlup Devam Etti

Oliver Glasner’in öğrencileri zorlu West Ham deplasmanında maçın başlama düdüğüyle birlikte rakibine üstünlük kurmayı başarırken, henüz 1. dakikada Knauff ile 1-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna namağlup devam etmeyi başaran yarı finalist, Barcelona zaferinin ardından galibiyetlerine devam etti ve şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu ispatladı. Almanya Bundesliga’da bitime 2 hafta 40 puanla 11. sırada yer alan Frankfurt, bu sezon ligde etkisiz kalırken, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 11 maçtan 6 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Tüm odağını Avrupa şampiyonluğuna çeviren ev sahibi, Real Betis, Barcelona West Ham maçlarında sadece skoru değil, oyun üstünlüğünü de ele alarak final adına güven vermeyi başardı.

West Ham’dan Üst Üste Mağlubiyetler

UEFA Avrupa Ligi’nde H Grubu’nda lider çıkmasının ardından Sevilla ve Lyon engellerini geçerek yarı finalist olmayı başaran West Ham, Avrupa macerasına namağlup devam eden Frankfurt karşısında ilk maçı iç sahada 2-1 kaybetti. Tur şansını deplasmana bırakan David Moyes’in öğrencileri, bir önceki turda Lyon ile iç sahada 1-1 berabere kalmış, deplasmanda ise 3-0 kazanarak tur atlamıştı. Tekrar deplasmanda kazanmaktan başka çaresi olmayan West Ham, İngiltere Premier Lig’de haftayı Arsenal mağlubiyetiyle tamamladı. Ligde 4 maçtır kazanmayan konuk ekip, 7. sıraya kadar gerilerken, iki kulvarda birden başlayan düşüş kafalarda soru işareti yarattı. Üst üste mağlubiyetlerle güven vermeyi başaramayan West Ham, Frankfurt deplasmanında sürpriz arayacak.

Frankfurt – West Ham Maç Bilgileri

Frankfurt – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında önemli bir eksik bulunmuyor. West Ham cephesinde ise Issa Diop ve Angelo Ogbonna’nın sakatlığı bulunuyor.

Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, N’Dicka, Chandler, Melo, Toure, Ansgar Knauff, Rode, Ajdin Hrustic, Sow, Daichi Kamada, Filip Kostic.

West Ham’ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Benjamin Johnson, Kurt Zouma, Craig Dawson, Arthur Masuaku, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio.

İddaa Tahmini

İlk maçta karşılıklı goller atılırken, kazanan Frankfurt olmuştu. Deplasmanda kazanmaktan başka çaresi olmayan West Ham bir kez daha Frankfurt ağlarını havalandırmayı başaracak ancak tekrar kalesini gole kapatamayacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Taraftarı önünde kazanan Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup finalist olmayı başardı. Sahasında Borre’nin golüyle kazanan ev sahibi, finalist olarak Rangers ile karşı karşıya gelecek.