İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.05.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Rangers – Leipzig: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.73 (Bets10) ; Rangers, geçtiğimiz hafta sonu İskoçya Premiership’de puan kaybı yaşadı. Konuk oldukları Celtic deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. 6 puanlı farkı eritemediler ve şampiyonluk şansları da azaldı. Avrupa Ligi’nde ise ilk maçta Leipzig deplasmanında 1-0 kaybettiklerini belirtelim. Turu geçebilmeleri için en az 2 farklı kazanmaları gerekiyor. Tek farklı galibiyet almaları halinde ise karşılaşma uzayacak. Maç öncesinde Rangers’da Filip Helander, Kemar Roofe, Aaron Ramsey ve Alfredo Morelos sakat olan isimler. Leipzig, ilk maçta Angelino’nun golüyle 1-0 kazandı ve final umutlarını arttırdı. Son dakikalara doğru gelen gol, belki de Leipzig’i finale taşıyan gol olacak. Ibrox Park’ta da Leipgiz’in maçın favorisi olduğunu belirtelim. Bundesliga’da hafta içi Mönchengladbach’a 3-1 kaybeden Domenico Tedesco’nun ekibi, üst üste 2. Yenilgisini yaşadı. Sezonun en önemli maçına çıkacak olan Leipzig’e final için her türlü beraberlik ve galibiyet yetecek. Maç öncesinde Leipzig’de Amadou Haidara’nın sakatlığı bulunuyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Rangers’ın  Ibrox’daki maçları gollü geçiyor. Bugün finale kalmaları için en az 2 farklı galibiyet gerekiyor. Leipzig, deplasmanda çok etkili bir takım. Bir önceki turda Atalanta’yı Azzurri’de 2-0 ile geçtiler. Rangers’a ceza kesebilirler. Gollü bir maç izleriz. Hem Rangers hem de Leipzig’den gol beklentim var.

Roma – Leicester City: MS 1, 1.94 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; Roma, geçtiğimiz hafta sonu SerieA’da yine puan kaybetti. İç sahada konuk ettikleri Bologna ile golsüz berabere kaldılar. Avrupa Ligi’nde ise bu hafta içi Leicester City ile karşılaşacaklar. İlk maçı King Power’da 1-1’lik beraberlik ile noktalayan Roma, final için umutlu. Bir önceki turda bu sahada Bodo Glimt’i 4 golle geçmişlerdi. Roma’nın ilk maça nazaran bu kez çok daha tempolu bir karşılaşma çıkartacağını düşünüyorum. Abraham’a büyük bir iş düşecek. Leicester City karşısında maçın favorisi olan Roma’da Henrik Mkhitaryan’ın sakatlığı bulunuyor. Leicester City, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de yine puan kaybetti. Tottenham deplasmanına konuk oldular ve maçı 3-1 kaybettiler. Premier Lig’de hedefsiz kalan Brendan Rodgers’ın ekibi, Avrupa Ligi’nde ise finali istiyor. Geçtiğimiz hafta içi King Power’da konuk ettikleri Roma ile 1-1 berabere kaldılar. Karşılaşmada daha etkili olan taraf Leicester City idi ama pozisyonları değerlendiremediler. Roma’da oynayacakları karşılaşmada kazanmaları halinde, Avrupa Ligi’nde finale çıkacaklar. Maç öncesinde Leicester City’de Wilfred Ndidi, Danny Ward ve Ryan Bertrand sakat olan isimler. Leicester City, ilk maçta beraberliği zor kurtardı. Jose Mourinho’nun ekibi, özellikle Konferans Ligi’nde rövanş maçlarını iyi oynuyor. Roma’nın kazanmasını bekliyorum.

Marsilya – Feyenoord: KGVAR, 1.39 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Marsilya, ilk maçta birçok pozisyon buldu. De Kuip’de Feyenoord’a 3-2 kaybeden Marsilya’nın rövanş maçında da işi pek kolay değil. Cheikh Bamba Dieng’in özellikle ilk yarıda karşı karşıya kaçırdığı net fırsatlar vardı. Marsilya, son haftalarda savunmada da güven vermiyor. Feyenoord’a karşı ikinci yarının başında yapılan bireysel hata, mağlubiyetin başlıca nedeniydi. Hafta sonu ise Lyon’a karşı alınan 3-0’lık mağlubiyet ile de moraller bozuldu. Marsilya’da Konrad De La Fuente ve Leonardo Balerdi’nin sakatlıkları bulunuyor. Feyenoord’da moraller yerinde. De Kuip’de ilk maçta Marsilya’yı 3-2 mağlup eden Arne Slot’un ekibi, avantajı eline geçirmeyi başardı. Luis Sinisterra ve Cyyriel Dessers’in golleriyle kazanan Feyenoord, bugün Veledrome’da alacağı her türlü beraberlik ile finale çıkan taraf olacak. Hollanda Eredivisie’de de geçtiğimiz hafta sonu Fortuna Düsseldorf’u 3-1 ile geçtiler. Bu sezon gol yollarında harika işler ortaya koyuyorlar. Marsilya karşısında ilk maçta olduğu gibi yine gol bulacaklarını düşünüyorum. Karşılaşma öncesinde Feyenoord’da Jens Toornstra ve Justin Bijlow sakat olan isimler. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İlk maçta olduğu gibi karşılıklı goller izleriz.

Toplam İddaa Oranı: 4.20

Bets10 Bahis Oranı: 5.82