İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 06.05.2022

6 Mayıs Cuma günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Gaziantep FK – Kayserispor: MS 1, 1.67 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Gaziantep FK’nın matematiksel olarak kümede düşme şansı bulunuyor. Geçen hafta Çaykur Rizespor’un kazanmasıyla birlikte puan farkı 9’a düştü. Altay ve Çaykur Rizespor’un 9 puan önünde bulunan Gaziantep FK, bugün 1 puan alması halinde kümede kalacak. Kayserispor maçından sonra kalan 2 maçını kaybetseler bile bir anlam ifade etmiyor. Süper Lig’de son 5 maçta galibiyet alamayan Erol Bulut’un ekibi, bugün Kayserispor karşısında kazanarak kümede kalmayı hedefliyor. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Stelios Kitsiou kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Kayserispor, Süper Lig’de kümede kalmayı garantiledi. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’a 3-2 kaybettiler ama yine de kümede kaldılar. Süper Lig’de son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Sarı Kırmızılılar, bu hafta Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak. Önümüzdeki hafta içi Kayserispor’un Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor ile karşılaşacağını belirtelim. Bu sebeple Kayserispor’da rotasyon gözükebilir. Maç öncesinde Kayserispor’da Bernarnd Mensah’ın sakatlığı devam ediyor. Gaziantep FK’nın mağlubiyet yaşamaması halinde kümede kalması kesinleşecek. Geçen hafta Fenerbahçe’ye 3-2 kaybettiler. Süper Lig’de 5 maçtır kazanamıyorlar. Kayserispor’un aklı ise kupada. Gaziantep FK’nın kazanmasını bekliyorum.

Hatayspor – Trabzonspor: MS 2, 2.25 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Hatayspor’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Altay’ı konuk eden Hatayspor, rakibine 1-0 mağlup oldu. Kolay bir galibiyet alması beklenen Hatayspor, sürpriz bir yenilgi yaşadı. Son haftalarda rakip kalede üretken olamıyorlar. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır da galibiyet alamayan Ömer Erdoğan’ın ekibinin Avrupa umutları da sona erdi. Trabzonspor maçı öncesinde Hatayspor’da eksik bulunmuyor. Trabzonspor, geçtiğimiz hafta aldığı 1 puan ile şampiyonluğunu garantiledi. Bitime 3 hafta kala şampiyon oldular uzun bir aranın ardından Süper Lig’de şampiyonluk sevinci yaşadılar. Geçen hafta iç sahada konuk ettiği Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, bu hafta ise Hatayspor’a konuk olacak. Trabzonspor’un aklı hafta içi oynananacak Kayserispor maçında olabilir ama formsuz Hatayspor karşısında yine de galibiyete yakın taraflar. Maç öncesinde Trabzonspor’da Anders Trondsen ve Bruno Peres’in sakatlıkları bulunuyor. Trabzonspor, maçın favorisi. Hatayspor, Süper Lig’de son 6 maçından da galibiyet çıkartamadı. Trabzonspor şampiyonluğunu garantiledi ama kalan 3 maçı da kazanmak için oynayacaktır. Hatayspor deplasmanında da 3 puana yakınlar.

Levante – Real Sociedad: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Levante’nin kümede kalma umutları azalmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Valencia deplasmanına konuk olan Alessio’nun ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1-0 geriye düştükleri maçtan 1 puan almayı başardılar ama kümede kalma umutları her geçen hafta daha da azalıyor. La Liga’da son sırada bulunan Levante’nin kalan 4 haftada en az 7 puan alması şart. Geçen hafta Alaves’in kazanmasıyla birlikte de işleri zora girdi. Maç öncesinde Levante’de Shkodran Mustafi ve Jorge De Frutos’un sakatlıkları var. Real Sociedad, son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Rayo Vallecano deplasmanına konuk olan Bask ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 3 haftada galibiyet alamayan Imanol’un öğrencileri, bu hafta ise Levante’nin konuğu olacak. Real Sociedad’ın Avrupa umutları devam ediyor ve bu hafta Levante karşısınd alınacak olasi bir galibiyetin önemi büyük diyebiliriz. Maç öncesinde Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal ve Ander Barranetxea’nın sakatlıkları sürüyor. Levante için umutlar azalmaya başladı. Bugün kazanmaktan başka çareleri yok. Real Sociedad, son 3 haftada puan kayıplarına devam ediyor. Ciudad’da işleri kolay değil. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İki takımdan da gol beklentim var.

Toplam İddaa Oranı: 5.82

Bets10 Bahis Oranı: 31.45